Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Objavljena glumačka postava za treći film o Poirotu s Kennethom Branaghom
Među poznatim licima su Tina Fey, Jamie Dornan i Michelle Yeoh, a treći film nosi naslov "A Haunting in Venice"

Objavljena glumačka postava za treći film o Poirotu s Kennethom Branaghom

Foto: Depositphotos

20th Century Studios objavio je glavnu glumačku postavu za novi film o poznatom detektivu Herculeu Poirotu nazvanom A Haunting in Venice prema romanima Agathe Christie.

Redatelj Kenneth Branagh nakon filmova Ubojstvo u Orient Expressu i Smrt na Nilu po treći se put vraća i u glavnu ulogu Poirota, a u ostalim ulogama naći će se Tina Fey, Jamie Dornan, Michelle Yeoh, Kyle Allen, Camille Cottin, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly i Riccardo Scamarico.

Kenneth Branagh, Tina Fey, Jamie Dornan, Michelle Yeoh

Radnja filma A Haunting in Venice smještena je u Veneciju nakon Drugog svjetskog rata na Dan svih Svetih i prati još jednu misteriju koju može riješiti samo Poirot. Ovaj put riječ je o ekranizaciji Christienog romana Hallowe'en Party kad se Poirot nalazi u mirovini i živi u samonametnutom egzilu pa nevoljno dolazi na seansu u navodno ukletoj palači u kojoj je jedan od gostiju ubijen pa bivši detektiv ponovno mora otkriti krivca.

„Ovo je odličan razvoj lika Herculea Poirota kao i franšize Agathe Christie. Film je utemeljen na kompleksnoj, a manje poznatoj misteriji tijekom Noći vještica u jednom gradu i predstavlja nevjerojatnu priliku za nas, filmaše, da vjernoj publici pružimo zbilja jeziv sadržaj“, rekao je o novom naslovu sam Branagh. Uz njega na kreativni dio trećeg filma vraća se ekipa iz prva dva naslova što uključuje scenarista Michaela Greena, producenticu Judy Hofflund, izvršne producente Louise Killin i Jamesa Pricharda te filmaše Ridleya Scotta, Simona Kinberga i Marka Gordona koji su također u produkciji.

A Haunting in Venice sa snimanjem kreće ovog studenog u studiju u Londonu te na lokacijama u Veneciji, a u kinima ga očekujemo tijekom 2023. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala