Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Selena Gomez govori o mentalnom zdravlju u novom dokumentarnom filmu
Apple je prvu najavu za dirljivi dokumentarac "Selena Gomez: My Mind & Me" objavio na Svjetski dan mentalnog zdravlja

Selena Gomez govori o mentalnom zdravlju u novom dokumentarnom filmu

Foto: YouTube

Jučer, na Svjetski dan mentalnog zdravlja, Apple je objavio prvi trailer za svoj novi dokumentarni film Selena Gomez: My Mind & Me o Seleni Gomez i njezinoj borbi za zdravlje i život.

Gomez se već kao dijete našla u središtu pozornosti i postigla je veliku slavu serijama Barney & Friends i Wizards of Waverly Place. Na samom vrhu doživjela je neočekivane situacije koje su je povukle u tamu, a ovaj sirovi i intimni dokumentarni film donosi njezino šestogodišnje putovanje u novu nadu i svjetlost. Između 2012. i 2014. dijagnosticiran joj je lupus, a 2017. objavila je kako se povukla iz javnosti zbog transplantacije bubrega tijekom koje se našla u životnoj opasnosti. Nakon toga otrkila je i kako se bori s depresijom i anksioznošću pa je potražila pomoć i većinu svojih ranih 20-ih provela liječeći se i tražeći novu snagu za sebe. Onda je shvatila koliko želi živjeti te da može pomagati drugima što je i razlog zašto je odlučila snimiti ovaj dokumentarni film i pomoći drugima koji se bore za svoje (mentalno) zdravlje.

My Mind & Me drugi je Appleov projekt nastao u suradnji s producentima iz Lighthouse Management i Media and Interscope Films nakon što su napravili hvaljeni i za Emmyja nominirani dokumentarac Billie Eilish: The World’s a Little Blurry. Režiju potpisuje Alek Keshishian (Madonna: Truth or Dare) koji je radio i na scenariju s Paulom Marchandom.

Gomez je do sada prodala preko sedam milijuna glazbenih albuma i 22 milijuna singlica diljem svijeta, primila je različite nagrade i priznanja, bila Billboardova žena godine 2017., Time ju je 2020. proglasio jednom od 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu, ima puno pratitelja na društvenim mrežama te je najpraćenija glazbenica i glumica na Instagramu, a volontira i za razne humanitarne organizacije. Trenutno glumi u Hulu krimi humorističnoj seriji Only Murders in the Building koja je kod nas dostupna na streamingu Disney+ te ima vlastitu kulinarsku emisiju Selena + Chef koja se nalazi na HBO Max-u.

Selena Gomez: My Mind & Me na Apple TV+ stiže 4. studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala