Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Selena Gomez u četvrtoj sezoni kuha na novoj lokaciji
Trailer za četvrtu sezonu emisije "Selena + Chef" donosi i slavne kuharske goste

Selena Gomez u četvrtoj sezoni kuha na novoj lokaciji

Foto: YouTube screenshot

Selena Gomez vraća se u kuhinju kako bi ona najboljih kuhara na svijetu naučila kako se snalaziti u kuhinji u novom traileru za četvrtu sezonu njenog hit kulinarskog showa Selena + Chef. Ovog puta ulazi u kuhinju svoje idilične kuće u Malibuu, a istovremeno će uživati u ljetu na plaži uz svoje prijatelje i obitelj.

Nakon što je tri sezone radila sa svojim slavnim gostima isključivo virtualno, ovog će joj puta u posjet uživo stići televizijska superzvijezda Gordon Ramsay, kojeg imamo prilike vidjeti i u traileru.

Trailer nam otkriva Selenu, koja okuplja svoje najmilije kako bi otputovali na obalu gdje će ponovno raditi uz niz slavnih kuhara, a ovog će puta izaći malo dalje iz svoje zone komfora kako bi napravila neka nova, ljetna jela. Njene će kulinarske vještine biti testirane kada će ju kuhari nagovoriti da isproba neka malo zahtjevnija jela sa zahtjevnijim tehnikama.

Trailer završava s velikim iznenađenjem, kada se Ramsay pojavi na njenim vratima, zajedno sa svojim dugim jezikom. Bez dlake na jeziku, ali spreman pomoći Seleni na njenom kulinarskom putu.

Emisija Selena + Chef premijeru je imala 2020. godine tijekom pandemije te je odmah postala svjetla točka na malim ekranima. Kao i mnogi ljudi, Selena je iskoristila izolaciju kako bi naučila kuhati i to uz pomoć najboljih kuhara na svijetu. Emisija je također oduševila svojim humanitarnim karakterom te je do sada skupljeno preko 400 000 dolara u dobrotvorne svrhe.

Selena i njeni kuhari na HBO Max će se vratiti 18. kolovoza ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala