Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dobrodošli na Siciliju u drugoj sezoni serije Bijeli lotos
Napokon je predstavljena druga sezona zabavne serije, s Jennifer Coolidge u jednoj od glavnih uloga

Dobrodošli na Siciliju u drugoj sezoni serije "Bijeli lotos"

Mike White i HBO nas vode na još jedno neobično putovanje u odmaralište Bijeli lotos, ovog puta na predivnu Siciliju. Danas imamo prilike vidjeti i prvi službeni trailer za drugu sezonu hit serije, koja je oduševila svojom prvom sezonom.

U centru novih epizoda je zvijezda prve sezone, Jennifer Coolidge, koja reprizira svoju ulogu Tanye McQuoid i jedna je od rijetkih likova koji su dobili priliku za još jedan odmor u luksuznom odmaralištu nakon prve sezone.

Predstavljeni kadrovi otkrivaju nam nova lica ovogodišnjeg odmora. Vidimo napeti odnos između bračnog para Spiller (Aubrey Plaza i Will Sharpe) kao i početak obiteljskog putovanja života muškaraca iz obitelji Di Grasso (F. Murray Abraham, Adam DiMarco i Michael Imperioli). No sudeći po traileru, lik kojeg glumi Imperioli ima na umu malo drugačiju vrstu odmora od ostatka svoje obitelji.

Također vidimo dramu između Tanye i njenog supruga Grega (Jon Gries), nakon što Tanya na njihov romantični talijanski odmor povede svoju asistenticu Portiju (Haley Lu Richardson). S druge se strane nalaze Babcockovi (Meghann Fahy i Theo James), koji se samo žele opustiti i na isto nagovaraju Spillerove. Alkohol, droga i loše odluke povezane s lažima, kaosom i smrću samo su djelić onoga što nas čeka u novim epizodama.

Povratak serije nije puno iznenadio nakon izvrsnog uspjeha prve sezone. Serija je na ovogodišnjim dodjelama nagrada Emmy zaradila čak 11 nominacija, a kući su ponijeli pet kipića, uključujući i onaj za najbolju limitiranu ili antologijsku seriju te za izvrsne sporedne uloge, za Coolidge i Murraya Bartletta.

Što će nam sve donijeti nova sezona serije Bijeli lotos doznat ćemo 30. listopada kada stiže na male ekrane.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala