Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zgodni frajeri, novac i ubojstvo u najavi serije Welcome To Chippendales
Predstavljena je nova serija koja se bavi postankom najpoznatije muške striperske grupe

Zgodni frajeri, novac i ubojstvo u najavi serije "Welcome To Chippendales"

Ova godina polako se približava svom kraju no Hulu nas je odlučio podsjetiti kako još ima vremena za bar još jednu mini-seriju. Nakon što je nedavno otkriveno kako će se serija Welcome to Chippendales na malim ekranima naći ovog studenog, danas imamo prilike vidjeti i prvu najavu.

Smještena na kraj 70-ih i početak 80-ih godina prošlog stoljeća, serija će pratiti uspon i pad naslovnog muškog strip kluba, malenog kluba koji je preko noći postao vrlo popularan, što je na kraju dovelo i do njegove propasti.

Teaser trailer je prepun luksuza: lijepa odijela, glamurozne vile i skupocjeni životni stil koji je potekao iz uspjeha strip kluba čiji su plesači postali glavna tema zapadnog Los Angelesa.

U središtu svega nalazi se Kumail Nanjiani kao Somen "Steve" Banerjee, čovjek koji je iz Indije stigao u Kaliforniju kako bi stvorio za sebe bolji život. Poduzetnik je pronašao zlatnu koku u lokalu koji je pretvorio u nezaobilaznu večernju atrakciju. Od toga je mogao živjeti sretno do kraja života da nije odlučio eliminirati svoje suradnike. Kako bi zadržao svoj luksuzni život Banerjee je spreman na sve, što će mu na kraju donijeti propast.

Uz Nanjianija, u seriji također glumi zvijezda Bijelog lotosa, Murray Bartlett, kao Banerjeejev nemilosrdni i karizmatični poslovni partner Nick De Noia, a tu su i Juliette Lewis te Annaleigh Ashford.

Serija Welcome to Chippendales premijeru će imati 11. studenog ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala