Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Halle Bailey oduševila vokalnom izvedbom u teaseru za The Little Mermaid
Igrana verzija omiljenog klasika "Mala sirena" u kinima bi se trebala naći krajem svibnja 2023.

Halle Bailey oduševila vokalnom izvedbom u teaseru za "The Little Mermaid"

Foto: YouTube

Prvi pogled na igranu verziju klasika Mala sirena (The Little Mermaid) s Halle Bailey u glavnoj ulozi predstavljen je ovog vikenda u kratkom teaseru koji je vrlo brzo osvojio svijet.

Video je objavljen u sklopu Disneyevog ovogodišnjeg događaja D23 Expo i u nešto više od jedne minute možemo vidjeti R&B zvijezdu Halle Bailey u ulozi princeze sirene Ariel te čuti njezine prekrasne vokalne sposobnosti dok pjeva kultnu pjesmu Part of Your World.

Nagrađivani redatelj Rob Marshall (Chicago) ponosan je što će ovo biti igrani mjuzikl: „Kad smo krenuli na putovanje bilo je jako važno da poštujemo original, ali i da unesemo novu dubinu u film“, rekao je. Iako će se držati klasičnih pjesama Howarda Ashmana (osvojio je Oskare za najbolju originalnu pjesmu za Friend Like Me iz Aladdina i Beauty and the Beast iz Ljepotice i zvijeri), bit će i četiri nove pjesme koje su napisali u svojoj prvoj suradnji ikada Alan Menken i Lin-Manuel Miranda.

Prema kultnom animiranom filmu iz 1989. koji se pak temelji na bajci Hansa Christiana Andersena iz 19. stoljeća, Mala sirena je priča o sireni Ariel (Bailey), najmlađoj kćeri kralja Tritona (Javier Bardem), vladara podvodnog kraljevstva Atlantike. Ariel je fascinirana površinom i svijetom ljudi te se zaljubi u zgodnog čovjeka, princa Erica (Jonah Hauer-King) nakon što ga spasi iz brodoloma. Nerazumijevanje oca i sukob s njim dovest će je do morske vještice Ursule (Melissa McCarthy) koja za Ariel ima ponudu koju neće moći odbiti.

Na scenariju su radili Jane Goldman i David Magee, a među poznatom glumačkom postavom su Jacob Tremblay, Awkwafina i Daveed Diggs koji su svoje glasove posudili omiljenoj ribici Flounderu, galebu Scuttleu i raku Sebastijanu.

Novu igranu obiteljsku avanturu Mala sirena u kinima očekujemo 26. svibnja 2023. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala