Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prva najava za simpatičnu seriju o plišanoj igrački Lost Ollie
Netflixova nova avantura neke podsjeća na igranu verziju "Priče o igračkama"

Prva najava za simpatičnu seriju o plišanoj igrački "Lost Ollie"

Foto: YouTube

Netflix donosi prvi trailer za svoju novu igrano-animiranu dramsku seriju Lost Ollie koja je napravljena prema priči Ollie's Odyssey Williama Joycea, a čiji su prvi kadrovi osvojili Internet.

Radnja prati slatku, umiljatu, ali izgubljenu igračku zeca Ollie (glas posudio Jonathan Groff) koja sama kreće u potragu za svojim malim vlasnikom Billyjem (Kesler Talbot). Potraga će ga dovesti u razne opasne situacije, ali ubrzo će mu se priključiti i pomagati klaun lutka Zozo (Tim Blake Nelson) i igračka medvjedić Rosy (Mary J. Blige). Jake Johnson i Gina Rodriguez nalaze se u ulogama Billyjevih roditelja.

Joyce je poznati pisac i filmaš čije su ilustracije krasile nekoliko naslovnica The New Yorkera te čiji je kratki animirani film The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore na 84. dodjeli nagrada Oscar osvojio kipić na najbolji kratki animirani film. Prema Joyceovim idejama za likove i radnje napravljeni su temelji za Priču o igračkama i Život buba, a 2005. godine kao tvorac i producent radio je na uspješnom animiranom filmu Roboti. Uslijedilo je nekoliko uspješnih animiranih filmova koji su napravljeni prema njegovim pričama kao što su Obitelj Robinson, Pet legendi i Čuvari šume: Tajanstveni svijet.

Radnja serije Lost Ollie neke je podsjetila na Priču o igračkama, ali u igranoj i nešto sumornijoj verziji. Režiju potpisuje Peter Ramsey koji je s Joycem radio na Pet legendi te je jedan od redatelja uspješnog animiranog Spider-Man: Novi svijet, a adaptaciju scenarija napravila je animatorica Shannon Tindle (Kubo i čarobni mač, Netflixov animirani Ultraman koji će se također naći na tom streamingu).

Lost Ollie na streaming servis Netflix stiže 24. kolovoza s ukupno četiri epizode.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala