Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 16.7.
Večeras iz programa izdvajamo finale festivala dalmatinskih klapa te pregršt zanimljivih i zabavnih filmova

TV Preporuke dana - Subota 16.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 16.7.

SERIJE / EMISIJE

Festival dalmatinskih klapa Omiš, HRT 2 u 21h
Ovo je Završna večer muških klapa koja svjedoči o povijesnom gradu Omišu i njegovih 56 godina njegovanja izvorne klapske pjesme. Od 1967. ostvaruje cilj - očuvati iskonsku privlačnost i snagu autentičnosti klapskog pjevanja, nematerijalnog kulturnog dobra, upisanog na Reprezentativni popis nematerijalne kulturne baštine čovječanstva. Nakon dviju izbornih večeri, održanih na Trgu Stjepana Radića u Omišu, 2. i 3. srpnja 2022., poznati su sudionici ove završnice, a prema ocjenama stručnog povjerenstva u sastavu: Antonia Tomas, prof., Antonela Burić, prof., Mario Markovina, prof., Ivo Lise, prof. i maestro Mojimir Čačija. Na trgu Sv. Mihovila s nama su klape: Podvorje - Kaštel Sućurac, Krijanca - Rab, Sagena - Zagreb, Banderija - Zagreb, Delmati - Solin, Žurnata - Sv. Filip i Jakov, Dalmari - Maribor, Krunik - Kučine, Stine - Zagreb i Pinguentum - Buzet.

NCIS: New Orleans, RTL 2 u 22:15h
U gradu glazbe, zabave i dekadencije mornarička kriminalistička služba New Orleansa, na čelu sa specijalnim agentom Dwayneom „Kingom“ Prideom (Scott Bakula) istražuje kaznene slučajeve povezane s mornaricom SAD-a i marincima, u području od rijeke Mississippi do teksaške Panhandle.

FILMOVI

Nevjerna, Doma TV u 20h
Edward (R. Gere) i Connie (D. Lane) žive u braku iz snova: imaju lijepu kuću u predgrađu, devetogodišnjeg sina i dovoljno materijalnih sredstava za bezbrižan život. Tijekom jednog izleta na Manhattan, Connie upozna desetak godina mlađeg trgovca knjigama, Paula (O. Martinez), prema kojem osjeti snažnu tjelesnu privlačnost. Kada Edward uhvati Connie u sitnoj laži, u njemu se pobudi sumnja da je njegova idealna žena možda nevjerna...

Baš kao ona, HRT 1 u 20:12h
"Baš kao ona" duhovita je i nježna priča o dvjema sestrama koje nemaju ništa zajedničko osim broja cipela. Maggie i Rose Feller najbolje su prijateljice i potpune suprotnosti kada je riječ o vrijednostima, ciljevima i i osobnu stilu.

Pobješnjeli Max, RTL 2 u 20:15h
U vrijeme nakon nuklearne katastrofe Zemlja je opustošena. Preživjeli su uspjeli organizirati život, no vlada anarhija, a razne bande haraju. Policija je nemoćna. Kad izgubi partnera, policajac Max Rockatinsky (Mel Gibson) odluči se povući i živjeti obiteljskim životom, no u jednom od svojih razornih pohoda motociklistička banda ubije mu ženu i dijete. Otada, njegov je jedini cilj uhvatiti ubojice.

Mr. Bean na praznicima, RTL u 20:15h
Mr. Bean (Rowan Atkinson) se zasitio hladnog i mokrog Londona, ali spas stiže u pravi trenutak jer igrom slučaja osvaja putovanje do sunčane francuske obale. Pa tako, "oboružan" novom digitalnom kamerom on kreće na odmor. Naravno da će Mr. Bean ostati vjeran sebi i naći se u mnogim neugodnim i komičnim situacijama. putem se sprijatelji s putnikom iz Rusije, uspije se dočepati Francuske rivijere, ali i omesti snimanje snobovskom redatelju Carsonu Clayju (Willem Dafoe), nesvjestan da će njegovo pojavljivanje ipak završiti Filmskom festivalu u Cannesu.

Knjižničar 3: Prokletstvo Judina kaleža, Doma TV u 22:05h
Nakon što je kupio drevni kamen filozofa na aukciji umjetnina, knjižničara Flynna (N. Wyle) ostavi djevojka zbog čega on počne teško patiti. Njegovi ga prijatelji Charlene (J. Curtin) i Judson (B. Newhart) nagovore da ode na godišnji odmor. Flynn tako otputuje u New Orleans i prilikom odlaska u noćni klub sklopi poznanstvo sa zavodljivom francuskom pjevačicom. Usprkos jednostavnom nastupu, ona je čuvarica ključa za prilaz Judinom kaležu koji ima magičnu sposobnost oživljavanja vampira, a Flynn bi joj mogao poslužiti kao sredstvo da ojača svoju već ionako veliku moć.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala