Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Annette Bening i Bryan Cranston legalno dobivaju na lutriji u Jerry & Marge Go Large
Stiže humorna drama prema istinitoj priči o bračnom paru koji je uz osnovne aritmetike osvojio milijune

Annette Bening i Bryan Cranston legalno dobivaju na lutriji u "Jerry & Marge Go Large"

Foto: YouTube

Stariji bračni par našao je rupu u američkoj lutriji i osvojio milijune, a priča o tome stiže u filmu Jerry & Marge Go Large za koji je predstavljen prvi trailer.

Biografska humorna drama priča je o umirovljeniku Jerryju Selbeeju (Bryan Cranston) koji je otkrio manjkavost u lutriji Massachusettsa pa je uz pomoć supruge Marge Selbee (Annette Bening) osvajao milijune, a par ih je koristio kako bi oživjeli svoj uspavani, siromašni grad. Problem im počinju predstavljati ekipa studenata koji su također našli rupu i žele ih izgurati iz posla.

Jerry i Marge inače su par koji se zaljubio još u srednjoj školi i živjeli skromnim životom u Evartu, gradiću sa samo 1900 stanovnika. Jerry je jednog jutra 2003. slučajno vidio brošuru za novu igru lutrije naziva Winfall i u samo 3 minute našao je rupu. Na kraju su zaradili 8 milijuna prije plaćanja poreza i sve su iskoristili na praktičan način: renovirali su kuću, pomogli svih svojih šestero djece, 14 unuka i 10 praunuka te im osigurali novac za obrazovanje. Bračni par i danas se nalazi s nekadašnjim suigračima, samo kartaju poker za sitniš.

Uz Cranstona i Bening u filmu glume Larry Wilmore, Rainn Wilson, Anna Camp, Ann Harada, Jake McDorman, Michael McKean i Uly Schlesinger. Režiju potpisuje Oscarom nagrađeni David Frankel, a scenarij je napisao Brad Copeland.

Bryan Cranston pojavit će se u cameo ulozi u prequelu serije Breaking Bad, Better Call Saul, čija se finalna sezona prikazuje na AMC-u, a trenutno dovršava rad na akcijskom filmu Argylle u kojem glumi dosta jakih glumačkih imena (Bryce Dallas Howard, Henry Cavill, Samuel L. Jackson, John Cena, Catherine O’Hara, Dua Lipa, Sam Rockwell). Annette Bening nedavno smo mogli gledati u krimi drami Smrt na Nilu, a trenutno priprema još jedan film temeljen na istinitoj priči o 64-godišnjoj maratonskoj plivačici Diani Nyad koja je htjela postati prva osoba koja je plivala od Kube do Floripe. Bening se nalazi u glavnoj ulozi, a u filmu jednostavnog naziva Nyad još glume Jodie Foster i Rhys Ifan.

Film Jerry & Marge Go Large premijerno će biti predstavljen na Tribeca filmskom festivalu 15. lipnja, a na streaming servis Paramount+ stiže 17. lipnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala