Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Treća sezona serije Star Trek: Picard ostala bez još jednog lika
Isa Briones je četvrti član originalne glumačke ekipe kojeg nećemo gledati u posljednjoj sezoni

Treća sezona serije "Star Trek: Picard" ostala bez još jednog lika

Nakon avanture u prošlosti koju nam je donijela druga sezona serije Star Trek: Picard, koja je istovremeno bila zabavna i srcedrapajuća, čak je četiri člana redovne glumačke ekipe serije odlučilo kako se neće vratiti u trećoj, ujedno i posljednjoj sezoni.

Isa Briones, koja je u prvoj sezoni glumila androida Soji, a u drugoj genetski modificiranu Kore, najnovija je članica glumačke ekipe koju nećemo gledati u finalnoj sezoni. Sama glumica potvrdila je tu vijest na svom Instagramu, oprostivši se od svog lika.

Briones je jedna od nekoliko likova koji su na kraju glumili potpuno druge likove u drugoj sezoni od onih za koje su originalno bili odabrani. Uz uvođenje Q-a (John De Lancie) i njegovo putovanje kroz vrijeme, druga je sezona bila dosta različita od prve.

Evan Evagora, odnosno njegov lik Elnor, ubijen je još u prvoj epizodi druge sezone tako da ga nismo skoro uopće gledali do finala, a glumac je također objavio kako se neće vratiti u trećoj sezoni.

Santiago Cabrera i Alison Pill su oboje također objavili svoj odlazak iz serije prije treće sezone. Cabrera je glumio kapetana Cristóbala Riosa koji je u drugoj sezoni pronašao svoje mjesto u svijetu. Njegov izostanak iz daljnjih epizoda potpuno je opravdan, s obzirom na to da je našao ljubav u 2024. godini. Bit će malo teže objasniti odsustvo Agnes Jurati, koja je pred kraj druge sezone bila potpunosti spojena s Borg kraljicom i zatražila članstvo u Federaciji, tako da ostaje otvoreno pitanje kako će rasplesti tu priču bez Pill.

U finalnoj sezoni serije Picard vratit će nam se mnogobroja poznata lica iz originalne serije Zvjezdane staze: Nova generacija, koja će popuniti prazninu koju za sobom ostavljaju Briones, Evagora, Pill i Cabrera.

Što nas sve čeka u posljednjoj sezoni serije za sada nije poznato, kao ni datum premijere treće sezone.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala