Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 29.4.
Nove epizode omiljenih serija i nekoliko zabavnih filmova za početak vikenda

TV Preporuke dana – Petak 29.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 29. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 21 sat
Omiljeni lokalni pjesnik Declan O'Grady preminuo je od raka, a stanovnici Brokenwooda ga na posljednji počinak ispraćaju u crkvi svetog Jude. No zlo nikad ne dolazi samo: lijes slučajno ispadne iz mrtvačkih kola, ali u njemu nije Declanovo tijelo.

Nevjera, Nova TV u 21:20 sati
Derin se, tužna zbog gubitka oca, još više približi Volkanu. Želi da u tom teškom razdoblju Volkan u potpunosti bude uz njih.

Nezaboravljeni, HTV 2 u 22:30 sati
Cassie i Sunny razgovaraju s četvoricom muškaraca iz društva koje je unajmilo kuću za odmor za doček 2000. godine i čiji se opisi događanja u Middenhamu manje-više poklapaju.

FILMOVI

Zabranjene fotografije, HTV 1 u 20:10 sati
Sy Parrish (Robin Williams) fotografijom se bavi već 20 godina i svoje golemo znanje koristi razvijajući ih u malenom studiju. Osim svoga posla, Sy nema ništa i živi usamljenim životom. Počinje razvijati opsesiju s obitelji Yorkin, najvjernijim mušterijama, čije je fotografije počeo razvijati još kad je njihov sin tinejdžer bio beba.

Što žene vole, RTL u 22:20 sati
Romantična komedija o muškarcu koji misli da je Božji dar za sve žene - sve dok ne počne slušati o čemu žene zaista razmišljaju. U glavnim ulogama su Mel Gibson i Helen Hunt.

Obećanje, HTV 1 u 23:20 sati
Radnja filma smještena je u posljednje dane Osmanskog carstva, a prati ljubavni trokut Michaela, izvrsnog studenta medicine, lijepe i sofisticirane Ane, i Aninog dečka Chrisa – poznatog američkog političkog novinara sa sjedištem u Parizu. Budući da je carstvo u padu, njih troje će morati suzdržati strasti kako bi svoje ljude odveli na sigurno i preživjeli.

Mamurluk 2, Nova TV u 23:25 sati
Stu se ženi pa zajedno s prijateljima putuje u egzotični Tajland na vjenčanje. Nakon nezaboravne momačke večeri u Las Vegasu, Stu ne riskira i odlučuje se za siguran, mali brunch prije vjenčanja. Međutim, stvari ne idu uvijek prema planu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala