Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflixova Kruna traži mladu Kate Middleton
Čini se kako će se šesta sezona baviti upoznavanjem princa Williama i buduće vojvotkinje od Cambridgea

Netflixova "Kruna" traži mladu Kate Middleton

Foto: Depositphotos / YouTube screenshot

Netflixova nagrađivana serija Kruna u potrazi je za svojom Kate Middleton za sljedeću sezonu serije, javlja Variety.

Navodi se kako u pozivu za casting stoji da se traži iznimna mlada glumica za ulogu Kate Middleton. „Ovo je jako dobra uloga u nagrađivanoj drami tako da tražimo nekoga tko zaista sliči“, navedeno je. Uz poziv je priloženo nekoliko fotografija Kate (odnosno Catherine Middleton), danas vojvotkinje od Cambridgea, tijekom ranih 2000. Prošlog mjeseca tražili su se glumci za uloge tinejdžera prinčeva Williama i Harryja.

Kraljica Elizabeta i kraljevska obitelj u lipnju 2016.

Poziv na casting svojevrsna je potvrda onog što gledatelji mogu očekivati od šeste sezone čije snimanje treba krenuti ovog kolovoza u Ujedinjenom Kraljevstvu. Iako nema službenog opisa nove sezone pretpostavlja se da ćemo u njoj vidjeti kako je 19-godišnji princ William upoznao svoju buduću suprugu. Danas se zna (barem je tako poznato u javnosti) kako je William shvatio da je ona žena za njega nakon što ju je vidio na jednoj reviji u famoznoj crnoj haljinici. Iste je godine zbog skandala oko kanabisa i alkohola princ Harry odveden na odvikavanje. Princ William i Kate Middleton kratko su prekinuli 2007. godine nakon čega su opet postali par što je rezultiralo velikim vjenčanjem 2011. godine.

Peta sezona Krune stiže ovog studenog na Netflix i to s novom glumačkom postavom za kraljevsku obitelj: Imelda Staunton kao kraljica Elizabeth, Jonathan Pryce kao princ Philip, Lesley Manville je princeza Margaret, Dominic West je princ Charles, Elizabeth Debicki princeza Diana, Olivia Williams je Camilla Parker Bowles, a Jonny Lee Miller pojavit će se kao premijer John Major.

Kruna je najskuplja serija svih vremena s budžetom od preko 260 milijuna dolara, a osvojila je mnoge nagrade i priznanja pa među ostalim i 21 Primetime Emmy. Šesta sezona trebala bi biti posljednja s tim da je u planu i potencijalni prequel koji bi pokrio period od skoro 50 godina počevši od smrti kraljice Viktorije 1901. i završila bi vjenčanjem kraljice Elizabete 1947. godine. Prequel bi se bavio i vladavinom četiriju kraljeva u to vrijeme: Edward VII, George V, Edward VIII i George VI.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala