Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kruna bi mogla dobiti svoj spin-off
Popularna Netflixova serija o britanskoj kraljevskoj obitelji mogla bi se vratiti malo dalje u prošlost

"Kruna" bi mogla dobiti svoj spin-off

Iako još nije službeno potvrđeno, ovih su se dana počele širiti glasine kako bi popularna Netflixova serija o britanskoj kraljevskoj obitelj, Kruna, mogla dobiti i svoj spin-off, prequel seriju smještenu u period prije prve sezone originalne serije.

Nova serija za sada nije dobila zeleno svjetlo niti je počela pretprodukcija, ali su pregovori oko potencijalnih novih epizoda u punom jeku te je navodno samo pitanje vremena kada ćemo dobiti i službenu potvrdu. Tvorac originalne serije, Peter Morgan, navodno bi se trebao vratiti i za novi projekt.

Prequel serija navodno bi trebala početi sa smrću kraljice Viktorije 1901. godine te bi priča trebala biti smještena u godine sve do originalne serije, koja je radnjom započela 1947. godine. U tom vremenskom periodu kraljevstvom su vladala čak četiri kralja: Edward VII (1901.-1910.), George V (1910.-1936.), Edward VIII (1936.) i George VI (1936.-1952.). To bi moglo potencijalno promijeniti perspektivu serije, u kojoj su se izmjenjivali premijeri, ali je Kraljica bila uvijek ista.

Za sada nije poznato planiraju li angažirati Jareda Harrisa, koji je bio u ulozi kralja Georgea VI i Alexa Jenningsa i Dereka Jacobija koji su se pojavili kao kralj Edward VIII ili ćemo dobiti neke njihove mlađe verzije.

Za sada nema nikakvih drugih detalja o potencijalnoj novoj seriji, a dok ona ne stigne i dalje nam ostaju još peta i šesta sezona originalne serije. Peta sezona završila je s produkcijom, a u njoj nas očekuje novi niz glavnih likova. Imelda Staunton postat će kraljica, Jonathan Pryce princ Philip, Lesley Manville glumit će princezu Margaret, Dominic West princa Charlesa. Elizabeth Debicki preuzet će ulogu princeze Diane dok će Olivia Williams biti Camilla Parker Bowles. Peta sezona očekuje se u studenom ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala