Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Brzi i žestoki 10 imaju službeni naslov: Fast X
Glavna zvijezda Vin Diesel otkrio je naslov paralelno s početkom produkcije, a film u kinima očekujemo 19.5.2023.

"Brzi i žestoki 10" imaju službeni naslov: "Fast X"

Foto: Instagram

Vin Diesel na svojim je društvenim mrežama otkrio službeni naslov novog filma u franšizi Brzi i žestoki te objavio da je krenula produkcija na filmu.

Deseti film nosi naslov Fast X (iako su glasine bile da će se zvati Fas10 Your Seatbelts) i u kinima ga premijerno možemo očekivati 19. svibnja 2023. godine. Justin Lin još se jednom vratio u redateljsku stolicu nakon trećeg filma Tokyo Drift, Povratka, Brzih i žestokih 5, Brzih i žestokih 6 te prošlogodišnjeg mega hita Brzi i žestoki 9 (zaradio je 726 milijuna dolara diljem svijeta).

Malo prije početka produkcije Diesel je također objavio kako se glumačkoj ekipi (obitelji) pridružila Brie Larson, a prije nekoliko dana Helen Mirren rekla je kako se nada glumi i u ovom nastavku. Jedan od glumaca koji se sigurno neće pojaviti u desetki je Dwayne Johnson koji je krajem 2021. godine odlučno odbio sudjelovanje u daljnjim filmovima i otvoreno zamjerio Dieselu neprestano javno pozivanje na ulogu.

Franšiza Brzi i žestoki dosad je najprofitabilnija za studio Universal: zarada dosadašnjih devet filmova popela se na preko 6,6 milijardi dolara, a interes za filmove ne staje. Uz Diesela vraćaju se Charlize Theron, Sung Kang, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Chris Ludacris Bridges, Nathalie Emmanuel i Jordana Brewster. Među novim licima uz Larson su Jason Momoa i Daniela Melchior s tim da detalji o njihovim ulogama nisu poznati.

Ovog vikenda na malim ekranima možete pogledati osmi film u serijalu, Brzi i žestoki 8, koji je 2017. godine zaradio 1,2 milijarde dolara diljem svijeta čime je drugi film po zaradi u franšizi, nakon Brzih i žestokih 7 iz 2015. koji je zaradio 1,5 milijarde dolara.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala