Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dwayne Johnson odbio povratak u franšizu Brzi i žestoki: „Nema šanse da se vratim“
Odbio je ponudu Vina Diesela koji ga je preko društvenih mreža zamolio da se vrati za deseti film

Dwayne Johnson odbio povratak u franšizu "Brzi i žestoki": „Nema šanse da se vratim“

Foto: Depositphotos

Dwayne Johnson javno je odbio ponudu Vina Diesela za povratak u akcijsku franšizu Brzi i žestoki za jubilarni, deseti film.

Johnson se franšizi pridružio 2011. godine u filmu Brzi i žestoki 5 te je njegov lik agent Hobbs tada bio antagonist Dieselovom Torettu, ali kasnije se pridružio obitelji. Uslijedio je spin off Hobbs i Shaw prije dvije godine koji je ostvario dobar uspjeh, ali Johnson je odlučio ne vraćati se ovim filmovima – čini se kako to Diesel ne može prihvatiti.

Diesel je u studenom ove godine na Instagramu objavio naizgled dirljivi post kojim poziva Johnsona da ponovi svoju ulogu tajnog agenta Lucasa Hobbsa za novi film u serijalu: "Svijet čeka finale Fast 10 . Kao što znaš, moja djeca te zovu ujak Dwayne u kući. Nema blagdana da si ne pošaljemo pozdrave i dobre želje... ali došlo je vrijeme. Nasljeđe čeka. Prije nekoliko godina sam ti rekao da ću ispuniti obećanje koje sam dao Pablu. Zakleo sam se da ćemo napraviti nabolje Brze i žestoke za deseti film!"

Iako je post naizgled bio vrlo lijepo sročen i dirljiv, Johnson je za CNN javno kritizirao Diesela što je tako nešto napravio preko društvenih medija kad su se njih dvojica već odavno sve dogovorili: "Rekao sam mu direktno da se neću vratiti u franšizu. Bio sam nepokolebljiv, ali i srdačan s riječima i rekao mu kako ću uvijek biti podrška za cijelu ekipu te da ću uvijek navijati da franšiza bude uspješna, ali nema šanse da se vratim."

Potom je razočarano dodao: "Vinov nedavni javni post primjer je njegove manipulacije. Ne sviđa mi se ni to što je spomenuo djecu u postu, niti smrt Paula Walkera. Ostavi ih dalje od toga. Prije više mjeseci smo pričali o ovome i razumjeli se."

Johnson je još jednom naglasio dobre želje za obitelj Brzih i žestokih za njihov pretposljednji film te rekao kako je njegov cilj bio da svoje prekrasno putovanje s tom odličnom franšizom završi sa stilom. "Žalosno je što je ovaj javni dijalog sve pokvario. Svejedno sam uvjeren da će svijet Brzih i žestokih biti uspješan i stvarno svojim bivšim kolegama i članovima ekipe želim svu sreću i uspjeh u novom poglavlju."

Brzi i žestoki 9 bili su jedan od najvećih kino hitova ove godine sa zaradom od oko 726 milijuna dolara. Film Brzi i žestoki 10 u kinima očekujemo tek 7. travnja 2023. godine, a uz Diesela glume Tyrese Gibson, Sung Kang, Chris Ludacris Bridges, Jordana Brewster i Michelle Rodriguez u režiji Justina Lina.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala