Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jason Momoa u igranom filmu prema svjetskom fenomenu, igrici Minecraft
Glumac ima prilično natrpan raspored u sljedećih godinu dana

Jason Momoa u igranom filmu prema svjetskom fenomenu, igrici "Minecraft"

Foto: Depositphotos

Warner Bros. iznenadio je viješću kako je glumac Jason Momoa blizu potpisivanja ugovora za ulogu u igranom filmu Minecraft prema istoimenoj hit igrici!

Zvijezda Aquamana, Dine i Appleove serije See ima prilično gust raspored snimanja sljedeće neko vrijeme, ali čini se kako će naći vremena za sudjelovanje u ekranizaciji svjetski popularne video igre koja je trenutno najprodavanija igrica svih vremena s više od 238 milijuna primjeraka prodanih od 2011. godine kad je postala instant hit.

Igrači Minecrafta mogu slagati svoje 3D svjetove uz kocke različitih boja, a prošle je godine igricu na mjesečnoj bazi igralo gotovo 140 milijuna korisnika tako da je tijekom godina dobila razne nagrade i spin off verzije. Microsoft je kupio Mojang Studios, studio koji je razvio igricu, 2014. godine za 2,5 milijarde dolara zajedno s intelektualnim vlasništvom nad Minecraftom što je bila prva tako velika akvizicija za programerska prava.

Film prema Minecraft igrici već je godinama u planu te su ga tako režirati trebali Shawn Levy, Rob McElhenney pa Peter Sollett, da bi na kraju u redateljsku ulogu došao Jared Hess (Napoleon mali). Među glumcima neko vrijeme se spominjao i Steve Carell.

Dok još čekamo finalnu potvrdu da će Jason Momoa zaigrati u adaptaciji igrice, prisjetimo se koje sve projekte dovršava i radi: ove godine ćemo ga gledati u obiteljskoj komediji Slumberland, radio je na scenariju vesterna The Last Manhunt, sljedeće godine konačno stiže nastavak Aquamana naziva Aquaman and the Lost Kingdom, pridružio se obitelji Brzih i žestokih u Fast & Furious 10, a dobio je i glavnu ulogu u remakeu kultnog Cliffhangera iz 1993. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala