Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 17.4.
Sretan Uskrs uz puno prigodnog sadržaja tijekom dana, a pogledajte što smo izdvojili za večer

TV Preporuke dana – Nedjelja 17.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 17. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Isus iz Nazareta, HTV 2 u 20:05 sati
Krist je osuđen i raspet, umire na križu, ali treći dan uskrsne.

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
Zvijezde showa u uskršnjem specijalu neće plesati sa svojim mentorima s kojima su započeli plesnu avanturu: dan im je novi izazov te će biti zanimljivo vidjeti kako će se snaći s drugim plesnim partnerima. Razloga za borbu imaju i plesači i zvijezde jer oni koji osvoje najveću naklonost žirija i gledatelja dobit će po dva boda koji se prebacuju u sljedeću emisiju.

FILMOVI

Ben-Hur, Doma TV u 19:55 sati
Epska priča o životu židovskog princa Jude Ben-Hura osvojila je čak jedanaest Oskara i smatra se jednim od najuspješnijih filmova svih vremena. Posebnu pozornost izaziva spektakularna utrka kočija.

Pad Londona, RTL u 20:15 sati
Tajni agent Mike Banning je ponovo preuzeo zaštitu predsjednika Sjedinjenih američkih država, ali ovoga puta u Londonu. Povod posjete Londonu je sprovod britanskog Premijera koji je umro pod čudnim okolnostima.

Tijelo od laži, RTL 2 u 20:15 sati
Kad operativac CIA-e Roger Ferris otkrije dokaze koji upućuju na to da jedan od glavnih terorističkih vođa možda vrši operacije iz Jordana, on potraži pomoć CIA-ina veterana Eda Hoffmana da bi se infiltrirao u golemu podzemnu mrežu neuhvatljiva sabotera.

Glup i gluplji, RTL u 22:15 sati
Komedija redatelja Petera Farrellyja jedan je od najslavnijih filmova devedesetih, komedija koja je svojim nerazblaženim humorom na granici degutantnosti promijenila pravila žanra te je otvorila vrata mnogim kasnijim holivudskim hitovima. Prije svega namijenjen mlađoj publici, ovaj film također sadrži i dovoljno klasičnoga komičnog materijala pa predstavlja zabavu za cijelu obitelj.

Pavao, Kristov apostol, Nova TV u 23:10 sati
Luka riskira život kako bi posjetio Pavla, zarobljenog u Rimu, te dokumentirao njegov život i učenja. Sjedeći s Pavlom u sumornoj zatvorskoj ćeliji, Luka otkriva da je Pavao počeo sumnjati u sebe, ali Luka je odlučan širiti evanđelje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala