Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U posljednjoj sezoni Picarda vraćaju se neka poznata lica
U trećoj sezoni, koja će ujedno biti i posljednja, vratit će se neki likovi iz "Zvjezdanih staza: Nova generacija"

U posljednjoj sezoni "Picarda" vraćaju se neka poznata lica

Ekipa koja stoji iza serije Star Trek: Picard odlučila je posebno obilježiti 5. travanj, odnosno Dan prvog kontakta (5. travnja 2063. su ljudi ostvarili prvi kontakt s Vulkancima u filmu First Contact), kako bi fanovima serija donijela novosti vezano uz treću sezonu serije o omiljenom kapetanu Zvjezdane flote.

Među dobrim vijestima našle su se informacije kako će se Patricku Stewartu, koji se nalazi u naslovnoj ulozi, u trećoj sezoni pridružiti nekoliko poznatih lica iz serije Zvjezdane staze: Nova generacija. Loše vijesti su te da će serija završiti svoje prikazivanje upravo s trećom sezonom.

Jonathan Frakes kao Will Riker, Marina Sirtis u ulozi Deanne Troi i Brent Spiner kao Data/drugi likovi, već su se pojavili u seriji Picard, a u trećoj sezoni ponovno ćemo u uniformama Zvjezdane flote gledati LeVara Burtona kao Geordija LaForgea, Gates McFadden u ulozi dr. Beverly Crusher, a pojavit će se i Michael Dorn kao Wolf.

Kako bi najavili njihov povratak, producenti su nas odlučili počastiti i kratkim teaser videom za treću sezonu. Osim Frakesa u ulozi Willa Rikera, teaser nam ne otkriva ostale likove, ali imamo prilike čuti njihove glasove.

Treća sezona sa snimanjem je krenula brzo nakon završetka snimanja druge sezone, koja se trenutno prikazuje. Za sada nije poznat datum premijere finalnih epizoda, ali pretpostavljamo da ćemo ih imati prilike gledati već početkom sljedeće godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala