Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pozdravite proljeće uz maraton filmova posvećenih muškim prijateljstvima
Sezona muških prijateljstava, svakog utorka i srijede u travnju samo na programu TV1000

Pozdravite proljeće uz maraton filmova posvećenih muškim prijateljstvima

Stigao je travanj – mjesec kojeg obilježavaju sunčaniji dani i provođenje više vremena u prirodi, ali i mjesec u kojem TV1000 donosi maraton filmova posvećenih muškim prijateljstvima.

Ovog travnja smjestite se na kauč s najboljim prijateljima i dopustite da vas program TV1000 provede kroz najzabavnija, najčvršća i najdirljivija holivudska muška prijateljstva. Paul Rudd i Jason Segel dojmiti će vas u filmu Volim te, čovječe, nasmijati će vas tri tipa koje zadese nevolje u filmu Ananas ekspres, svjedočiti ćete važnosti prijateljstva nakon ljubavnog brodoloma u filmu Svingeri te gledati najštosniji policijski dvojac u filmu Starsky i Hutch.

Travanj donosi listu filmova posvećenih muškim prijateljstvima koje možete pogledati u sklopu tematskog bloka Sezona muških prijateljstava, svakog utorka i srijede u travnju, od utorka 5. travnja u 19:00 sati samo na programu TV1000:

Pokeraši
Utorak, 5. travnja u 19:00 sati
Priča o mladiću koji je reformirani kockar, no koji se mora vratiti igranju pokera s velikim ulozima da bi pomogao prijatelju da vrati dug kamatarima.

Ananas ekspres
Srijeda, 6. travnja u 21:00 sat
Napušeni lijenčina svjedok je ubojstva koje su počinili opasni narkobos i korumpirana policajka. Daje se u bijeg da bi spasio život, no u cijelu situaciju uvlači i svog dilera. Film je nominiran za Zlatni globus u kategoriji za najbolju mušku ulogu.

Igra pobjednika
Utorak, 12. travnja u 19:00 sati
Brad Pitt je upravitelj bejzbol kluba koji okuplja momčad uz skroman budžet koristeći sofisticiranu računalnu analizu igrača. U glavnim su ulogama još i Philip Seymour Hoffman te Jonah Hill.

Svingeri
Utorak, 12. travnja u 21:40 sati
Petorica mladića, svi u dvadesetim godinama, pokušavaju se nositi s tajnama života i žena. U glavnim ulogama Vince Vaughn i Heather Graham.

Starsky i Hutch
Utorak, 19. travnja u 20:50 sati
Dva snalažljiva policajca hvataju kriminalce u svojem crveno-bijelom Fordu Gran Torino uz pomoć policijskog doušnika zvanog 'Huggy Bear'.

Čovječe, volim te
Utorak, 26. travnja u 21:30 sati
Peter ide na spojeve s muškarcima kako bi pronašao vjenčanog kuma, no njegova bliskost s novim najboljim frendom izazove probleme sa zaručnicom. Hoće li njih troje živjeti sretno sve do kraja života?

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala