Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Proslavite rođendan filmske dive Kate Winslet uz program TV1000
Šarmantna i nevjerojatno talentirana Kate Winslet 5. listopada će proslaviti svoj 47. rođendan

Proslavite rođendan filmske dive Kate Winslet uz program TV1000

Stigao je kišoviti listopad! Udobno se smjestite u svoje naslonjače i s nama proslavite rođendan jedne od najcjenjenijih glumica današnjice. Šarmantna i nevjerojatno talentirana Kate Winslet 5. listopada proslaviti će svoj 47. rođendan. Svi ju smatraju izvanrednom, a kritičari primjećuju kako je iz godine u godinu sve bolja i bolja.

Winslet je do danas osvojila Oscara, pet Zlatnih globusa, tri BAFTA-e, dva Emmyja, Grammyja i počasnu nagradu César. Povodom njezinog rođendana, program TV1000 će svake srijede u listopadu prikazivati nevjerojatne filmove u kojima slavljenica glumi.

U listopadu vam donosimo listu filmova posvećenih glumici Kate Winslet koje možete pogledati u sklopu tematskog bloka Sezona Kate Winslet, svake srijede navečer u listopadu, od srijede 5. listopada u 21:00 sat samo na programu TV1000:

Put oslobođenja
Srijeda, 5. listopada u 21:00 sat
Mladi par živi u predgrađu u Connecticutu sredinom 1950-ih i teško se nosi sa svojim osobnim problemima dok nastoji podići svoje dvoje djece.

Žena kojoj sam čitao
Srijeda, 12. listopada u 21:00 sat
Poslijeratna Njemačka: desetak godina nakon što je završila njegova afera sa starijom ženom, student prava Michael Berg iznova susreće bivšu ljubavnicu, sada optuženicu na suđenju za ratne zločine.

San za životom
Srijeda, 19. listopada u 21:00 sat
Ovo je priča o prijateljstvu između J. M. Barrieja i obitelji koja ga je nadahnula za priču o Petru Panu.

Mala djeca
Srijeda, 26. listopada u 21:00 sat
Filmska adaptacija bestselera Toma Perotte koja razotkriva uzburkano emocionalno ozračje tik ispod površine mirne prigradske četvrti, koje samo što nije eksplodiralo.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala