Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Shakespeare i Hathaway se vraćaju na male ekrane
Neobičan par zanimljivih privatnih istražitelja s novom sezonom stiže na naše male ekrane

Shakespeare i Hathaway se vraćaju na male ekrane

U utorak 22. ožujka na Prvom programu HRT - HTV1 u 15:55 prikazuje se prva epizoda četvrte sezone kriminalističke serije Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji. Neobičan par čudnih detektiva iz Stratford-upon-Avona opet ćemo gledati u slikovitim i duhovitim krimićima punim humora i ruralnog šarma.

Od navodnih duhova do vrućeg svijeta šekspirijanskih eskorta, da ne spominjemo paklene strasti i ogorčene suparnike u dvoranskom plesanju i kukavički plan sabotiranja Božića, sve je to dio uobičajenog posla za bivšeg policajca u teškim dugovima i njegovu mnogo pouzdaniju partnericu u rješavanju zločina. Galerija likova ovaj put je šarolikija i ekscentričnija nego ikad, od utopljenice Ophelije koja je nekad bila Miss Stratford-upon-Avona do pisca ubijenog vlastitim samurajskim mačem.

Detektivski se par mora boriti i protiv svojih demona, pa se tako Lu učlani u plivački klub i dođe u sukob sa svojom sestrom, dok se Frank nađe s krive strane zakona kad ga optuže za ubojstvo. A kad ga unajme da traži nestali rukopis posljednje knjige u distopijskom znanstveno-fantastičnom serijalu, također otkrije da čovjek nikad ne bi trebao upoznati svoje heroje.

1. epizoda: Ako je to muški posao

Kad se tehnološka tvrtka Forosa koju vodi Bertie (Jonno Davies) nađe na udaru, Spider (Darren Evans) zatraži stručnu pomoć Franka (Mark Benton) i Lu (Jo Joyner) na svom novom radnom mjestu. Budući da će nova aplikacija biti predstavljena za koji dan, privatni istražitelji moraju brzo raditi i uskoro utvrde da postoji krtica koju treba razotkriti.

U međuvremenu također pomažu Spideru osvojiti ženu njegovih snova, kodericu Helenu (Naomi Yang). Ostatak ekipe iz Forose, koja uključuje vlasnika Bertieja, njegovog oca Jacoba (Charles Dale) i genijalnog kodera Deana (Arthur Hughes), potresen je otkrićima koja uslijede. No kad situacija postane smrtonosna, postaje očito da raskrinkavanje krtice nije kraj priče. Helena postaje glavna osumnjičena za ubojstvo u tvrtki, no Spider je uvjeren u njezinu nedužnost i nagovori Franka i Lu da istraže slučaj.

Naslovne uloge tumače Mark Benton, Jo Joyner i Patrick Walsh McBride.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala