Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Živi mrtvaci: Negan i Maggie dobivaju svoj spin off!
Za 2023. godinu AMC priprema novu seriju "Isle of the Dead" u kojoj glavne uloge imaju Jeffrey Dean Morgan i Lauren Cohan

"Živi mrtvaci": Negan i Maggie dobivaju svoj spin off!

Foto: Depositphotos

Seriju Živi mrtvaci čeka još jedan spin off!

AMC je jučer objavio da je dao zeleno svjetlo za seriju Isle of the Dead koja će pratiti Maggie (Lauren Cohan) i Negana (Jeffrey Dean Morgan), a radnja će biti smještena na Manhattan.

Maggie i Negan u novoj seriji završit će na Manhattanu koji je već jako dugo odsječen od kopna i prepun je hodača i stanovnika koji su New York učinili svojim svijetom punim anarhije, opasnosti i terora.

Andrew Lincoln, Norman Reedus, Lauren Cohan, Danai Gurira, Jeffrey Dean Morgan na Comic Con-u 2018.

"Danas je veliki dan za širenje svijeta koji gradimo oko Živih mrtvaca. Ovime nismo samo dodali novu seriju u kolekciju, nego smo proširili priču oko dva nezaboravna lika koje naši obožavatelji ili vole, ili mrze, ili vole mrziti: Maggie i Negan, koje su briljantno utjelovili Lauren i Jeffrey. Također ćemo imati priliku istražiti novi dio svijeta živih mrtvaca koji se nalazi na otoku Manhattanu i njegovim horizontom koji poprima jedno novo značenje kad se gleda iz perspektive zombi apokalipse", opisao je novi projekt predsjednik zabavnog programa AMC Studios za AMC Networks Dan McDermott.

Scenarist i jedan od izvršnih producenata originalne serije Eli Jorné bit će showrunner i producent nove serije, a glavni urednik sadržaja svijeta Živih mrtvaca Scott M. Gimple nadgledat će projekt. Cohan je u službenoj izjavi rekla kako je oduševljena što kreće u novo poglavlje u svijetu Živih mrtvaca: "Eli Jorné stvorio je nešto zaista posebno i jedva čekam da obožavatelji vide što smo pripremili za Maggie i Negana." Morgan je također ushićen zbog nastavka putovanja, pogotovo jer će radnja biti smještena u New York City.

Isle of the Dead imat će šest epizoda u prvoj sezoni, a očekujemo je tijekom 2023. godine. Originalna serija Živi mrtvaci trenutno se prikazuje na AMC-u s posljednjom, 11. sezonom, a možete je pratiti na našem FOX-u ponedjeljkom u 23 sata.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala