Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gledajte nove epizode 11. sezone serije Živi mrtvaci
Posljednju sezonu serije pratite ponedjeljkom u 23 sata na FOX-u

Gledajte nove epizode 11. sezone serije "Živi mrtvaci"

Foto: © 2020 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved.

Fanovi serije Živi mrtvaci od 21. veljače u 23 sata na FOX kanalu svakog ponedjeljka mogu gledati dugo priželjkivani novi nastavak 11. sezone u kojem pratimo sukob s Reapersima, tajanstvenom frakcijom preživjelih koja je napala i zauzela Meridian. U prethodnim epizodama ostala su otvorena brojna pitanja.

Judith i Gracie su zarobljene u poplavljenom podrumu, dok su Carol, Aaron i Connie uhvaćeni u oluji. Kako će se priča dalje raspetljavati kroz posljednju sezonu ovog popularnog serijala, Angela Kang ne želi previše otkrivati. Gledateljima jedino poručuje da se pripreme na puno zaokreta, novih likova i napetih situacija.

U srpnju 2020. službeno je stigla potvrda odgode prikazivanja zbog kašnjenja uzrokovanih pandemijom, a 11. sezona najavljena je u rujnu iste godine kao posljednja sezona čije će epizode obožavatelji nastaviti gledati već danas.

Uz već dobro poznatu postavu koju čine Daryl (Norman Reedus), Carol (Melissa McBride), Ezekiel (Khary Payton), Negan (Jeffrey Dean Morgan), Rosita Espinosa (Christian Serratos) i ostali, u seriji ponovo gledamo Connie (Lauren Ridloff) i Maggie, koju glumi Lauren Cohan.

No, završetak serije samo je početak, najavljuju iz produkcije. Scott Gimple, glavni direktor sadržaja serije najavio je kako nas čekaju neispričane uzbudljive priče, novi likovi i nova mitologija kroz nekoliko spin-off serija kao i najavljene filmove

"Ovo će biti veliko finale koje će dovesti do novih premijera", najavio je obožavateljima.

Posljednju sezonu serije Živi mrtvaci možete pratiti od 21. veljače, ponedjeljkom u 23 sata na FOX-u.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala