Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Priča koja je uzdrmala svijet na našim malim ekranima
Četverodijelna serija "Trovanje u Salisburyju" s prve dvije epizode stiže već ovog petka

Priča koja je uzdrmala svijet na našim malim ekranima

U petak 11. ožujka na Drugom HRT - HTV 2  u 22:35 se prikazuju dvije epizode britanske kriminalističke serije Trovanje u Salisburyju. Riječ je o ekskluzivnoj dramatizacija događaja koji su dominirali vijestima i uzdrmali svijet. Bio je to događaj bez presedana - trovanje novičokom ruskog dvostrukog agenta Sergeja Skripalja i njegove kćeri u Julije u Salisburyju 2018. godine.

Četverodjelna serija istražuje posljedice iz perspektive triju ključnih osoba: policijskog narednika Nicka Baileyja, koji se ne znajući i sam kontaminirao u izvršavanju svojih dužnosti, Tracy Daszkiewicz, odlučne lokalne ravnateljice službe javnoga zdravstva, koja se borila da zaštiti stanovnike Salisburyja prije nego što situacija izmakne kontroli te i tragične priče Dawn Sturgess, nevine žrtve smrtonosne kontaminacije.

1. epizoda:

Hitne službe jure u prometno središte Salisburyja gdje nalaze Sergeja i Juliju Skripalj onesviještene. Uzrok njihove bolesti nije poznat. Slučaj istražuje policajac Nick Bailey. Nakon posjeta domu Skripaljevih i on se razboli.

Tracy Daszkiewicz, ravnateljicu Službe za javno zdravstvo Wiltshirea, zovu na izvanredan sastanak tima za protuterorističku djelatnost i zadužuju za javno zdravlje. Whitehall i Vlada su na vezi, spojeni na zvučnik. Tracyn život se mijenja u trenu. Užasnuta je.

2. epizoda:

Stanje narednika krim-policije Nicka Baileyja pogoršava. Istodobno, Tracy Daszkiewicz muči se da zaštiti lokalno stanovništvo od brojnih ostataka novičoka koje pronalaze diljem grada.

Naslovne uloge u seriji tumače Anne-Marie Duff, Rafe Spall, MyAnna Buring i Mark Addy. Režiju potpisuje Saul Dibb.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala