Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Počelo snimanje druge sezone Bijelog lotosa u Italiji
Jennifer Coolidge predvodit će glumačku ekipu druge sezone hit HBO serije

Počelo snimanje druge sezone "Bijelog lotosa" u Italiji

Foto: HBO

Napokon je službeno: Jennifer Coolidge se vraća u drugu sezonu hit serije Bijeli lotos, kao komično nesretna i vječito pripita Tanya! Coolidge je odmah po izlasku prve sezone serije oduševila gledatelje te joj je ova uloga donijela nominacije za nagrade Critics' Choice, Zlatni globus i Screen Actors Guild. Neko se vrijeme šuškalo kako bismo ju mogli gledati i u drugoj sezoni, a sada je od HBO-a napokon stigla i službena potvrda.

Serija tvorca Mikea Whitea donosi nam satirični pogled na hotelsko poslovanje i gostoljubivost, a prva nas je sezona odvela u resort Bijelog lotosa na predivnim Havajima. Prateći živote gostiju i zaposlenika, serija je donijela nevjerojatne priče i skandale između ove dvije grupe.

U novoj sezoni krećemo na putovanje na drugi dio svijeta, u talijanski resort Bijelog lotosa. Objavljena je prva slika s prvog dana snimanja koja nam otkriva predivne talijanske brežuljke s visokim čempresima i prekrasnim talijanskim vilama. Druga nas sezona vodi na Siciliju, a San Domenico Palace u Taormini služit će kao set resorta Bijelog lotosa.

Iako je Coolidge jedina članica glumačke postave iz prve sezone koja će se vratiti u drugoj, ipak nam u novim epizodama neće nedostajati izvrsnih glumaca.

U novi hotel prijavit će se F. Murray Abraham, Adam DiMarco, Meghann Fahy, Tom Hollander, Michael Imperioli, Theo James, Aubrey Plaza, Haley Lu Richardson, Will Sharpe i Leo Woodall.

Druga sezone serije Bijeli lotos jučer je krenula s produkcijom, a kada bismo je mogli gledati na malim ekranima za sada nije poznato.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala