Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Taika Waititi kao kaotični Crnobradi
U novom traileru za seriju "Our Flag Means Death" napokon vidimo malo više Crnobradog

Taika Waititi kao kaotični Crnobradi

Početkom godine smo imali prilike vidjeti prve kadrove nove komedije Our Flag Means Death kroz prvi kraći teaser trailer, a ovih nas je dana HBO Max počastio prvim dužim službenim trailerom, koji nam je otkrio i datum premijere serije.

Trailer nam predstavlja Stedea Bonneta (Rhys Darby), bogatog čovjeka koji sanja o plovidbi u opasne vode gusarstva. Odlučan ostaviti svoj lagodan i ugodan život iza sebe radi uzbudljivog odlaska na ocean, Stede želi stvoriti reputaciju kao jedan od najistaknutijih gusara na Sedam mora. Jedini je problem što mrzi nasilje i želi biti upamćen kao blagi i ljubazni gusar.

Stedeov san o tome da postane gusar počne se na neki način ostvarivati kada upozna legendarnog Crnobradog (Taika Waititi). No Crnobradi je potpuna suprotnost Stedeu, on je brutalni vođa koji ulijeva strah kod neprijatelja, ali i prijatelja. Stede dobiva jedinstvenu priliku naučiti kako postati gusar od najboljeg, ali to znači kako će morati staviti svoj moralni kompas postrani. A možda i on uspije malo utjecati na Crnobradog i omekšati njegovo kameno srce.

Dio onog što trailer za Our Flag Means Death čini smiješnim je upravo apsurdnost ove situacije. Ono što je nevjerojatno jest da se serija djelomično temelji na istinitoj priči o plemiću iz 18. stoljeća koji je odlučio postati gusar.

Serija dolazi iz pera Davida Jenkinsa, a Waititi ju producira te je režirao pilot epizodu. U glumačkoj ekipi se još nalaze Nathan Foad, Samson Kayo, Vico Ortiz, Ewen Bremner, Joel Fry, Matt Maher, Kristian Nairn, Con O’Neill, Guz Khan, David Fane, Rory Kinnear, Samba Schutte, Nat Faxon, Fred Armisen i Leslie Jones.

Our Flag Means Death s prve tri epizode stiže na HBO Max 3. ožujka.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala