Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rhys Darby i Taika Waititi kao pirati u seriji Our Flag Means Death
Humoristična serija temelji se na istinitoj priči o aristokratu koji je ostavio sve kako bi postao pirat

Rhys Darby i Taika Waititi kao pirati u seriji "Our Flag Means Death"

Foto: YouTube

Većina ljudi u nekom je trenutku zamišljala kako bi rado dala otkaz i potražila uzbudljivu avanturu. Početkom 18. stoljeća jedan je aristokrat napravio upravo to!

Inspirirana istinitom pričom, nova HBO Max humoristična serija Our Flag Means Death donosi priču o Stedeu Bonnetu koji je odbacio svoj privilegirani život, skupa sa ženom i djecom, kako bi slijedio svoj san i karijeru pirata – unatoč činjenici da nije imao apsolutno nikakvog iskustva s time.

Rhys Darby nalazi se u ulozi Bonneta čije ćemo prve naivne korake u piratstvo uskoro pratiti. Na moru će u nekom trenutku sresti poznatog, opakog Crnobradog kojeg glumi Taika Waititi – a dvojica glumaca su prijatelji više od deset godina tako da su obojica rado pristali glumiti jedan uz drugoga.

Showrunner David Jenkins je rekao: „Ovaj čovjek imao je najbolju i najzanimljiviju krizu srednjih godina na svijetu. To je uvijek dobar uvod u seriju bilo kojeg žanra, ali u to uključite pirate i odmah sam pomislio kako je to fantastično!“ Iako je serija povijesno utemeljena (Bonnet i Crnobradi stvarno su zajedno plovili ranih 1700-ih) Jenkins je Our Flag Means Death opisao više kao „seriju o radnom mjestu u neobičnom okruženju“, a manje kao seriju o piratima.

Darbyja smo već imali prilike vidjeti u sporednim ulogama u humorističnim serijama, ali ova će mu biti prva u kojoj se nalazi u glavnoj ulozi. Uz njega i Waititija glume Leslie Jones, Fred Armisen, Kristian Nairn i Nathan Foad.

Our Flag Means Death na HBO Max stiže tijekom ožujka s 10 epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala