Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 20.2.
Za kraj vikenda tu su odlični noviji i stariji filmovi

TV Preporuke dana – Nedjelja 20.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 20. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:10 sati
Nakon velikog potresa koji je pogodio Kneževinu, Mrkomir mora smisliti plan za obnovu. Novca u blagajni nema, a nezadovoljan narod počinje se buniti.

ZOI Peking 2022. - zatvaranje, HTV 2 u 23 sata
Od 4. do 20. veljače pratimo Zimske olimpijske igre iz Pekinga.

FILMOVI

Tjelesna straža, Doma TV u 19:55 sati
Creasy je bivši vojnik i plaćenik koji se sada teško uspijeva nositi sa strahotama koje je prije počinio te utjehu pronalazi u alkoholu. Posjećuje prijatelja i bivšeg suborca Rayburna koji se povukao i živi u Meksiku te tamo prihvaća posao tjelohranitelja djevojčice Pite. Kad Pita bude oteta i primopredaja novca ne pođe po planu, Creasy odluči krenuti u osvetnički pohod.

Društvo mrtvih pjesnika, HTV 2 u 20:05 sati
Stidljivi Todd Anderson (Ethan Hawke) postaje đak koledža u srcu Nove Engleske koji školuju buduću elitu Amerike. Svi profesori ove prestižne škole su stroge osobe, lažni autoriteti koji se strogo pridržavaju pravila. Svi osim jednog - profesora književnosti Johna Keatinga (Robin William), jedinog profesora na koledžu koji vjeruje da riječi i ideje mogu promijeniti svijet.

Zavjet ljubavi, Nova TV u 20:15 sati
Tek vjenčani mladi bračni par Paige (Rachel McAdams) i Leo (Channing Tatum) doživi tešku prometnu nesreću nakon koje žena pada u komu. Kada se probudi postane jasno da je u nesreći izgubila pamćenje, a njezin muž odluči ponovno osvojiti njezino srce. Na tom putu će im se ispriječiti njezini roditelji koji su gubitak pamćenja vidjeli kao "priliku" da se pomire sa svojom kćeri.

Bitka za Pacifik: Ustanak, RTL u 20:15 sati
Zemljinim prirodnim resursima ponovno prijeti potpuno uništenje. Da bi se suprotstavili neprijateljskim, genetski modificiranim čudovištima Kaiju, ljudi su izumili novu vrstu oružja: gigantske robote nazvane Jaegers. U Prvoj bitci, robote su kontrolirali dvojica pilota međusobno komunicirajući telepatijom, te su slavno izborili pobjedu nad zlom. Dobili su bitku, ali ne i rat.

Američka pita: Vjenčanje, RTL u 22 sata
Jim Levenstein (Jason Biggs) konačno je uspio skupiti hrabrost i zaprositi svoju djevojku Michelle Flaherty (Alyson Hannigan) koja je oduševljeno pristala. Međutim, pravi problemi za Jima tek započinju jer mora početi planirati ceremoniju vjenčanja.

Putnici, Nova TV u 22:15 sati
Tijekom rutinskog putovanja kroz svemir koje ih vodi prema novom domu, dvoje putnika bude se 90 godina prerano. Uskoro se Jim i Aurora suoče s činjenicom da će ostatak života provesti na brodu gdje će uživati u svim blagodatima koje su ikada mogli zamisliti, a nedugo potom pojavljuju se i uzajamne simpatije... Sve dok ne otkriju da se brod nalazi u smrtonosnoj opasnosti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala