Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nove drame i misterij u najavi za film Downton Abbey: A New Era
Krajem siječnja premijera filma pomaknuta je sa sredine ožujka na sredinu svibnja

Nove drame i misterij u najavi za film "Downton Abbey: A New Era"

Foto: YouTube

Krajem prošle godine kratki teaser najavio je drugi Downton Abbey film, a sad je stigao cjeloviti trailer koji otkriva više o radnji.

Romantična drama punog naziva Downton Abbey: A New Era nastavlja se na događaje iz filma iz 2019. godine, a u najavi se otkriva kako je grofica Violet Crawley (Maggie Smith) naslijedila tajanstvenu vilu na jugu Francuske. Obitelj je šokirana što grofica ima prošlost obavijenu velom tajne, a na imanje stiže Hugh Dancy koji glumi holivudskog filmaša koji na toj lokaciji namjerava snimiti film. Uz svu tu dramu u pripremi je i raskošno vjenčanje Lucy Smith (Tuppence Middleton) i Toma Bransona (Allen Leech).

Novi film koji se nastavlja na nagrađivanu seriju Downton Abbey režirao je Simon Curtis prema scenariju Juliana Fellowesa koji je i tvorac serije. A New Era donosi nam dobro poznate glumce koje smo već gledali u seriji: Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Jim Carter, Brendan Coyle, Michelle Dockery, Kevin Doyle, Joanne Froggatt, Harry Hadden-Paton, Robert James-Collier, Phyllis Logan, Elizabeth McGovern, Sophie McShera, Lesley Nicol, Imelda Staunton i Penelope Wilton.

Uz Dancyja nova lica su Laura Haddock, Nathalie Baye, Dominic West i Jonathan Zaccaï.

Downton Abbey: A New Era u kinima se trebao naći 18. ožujka, ali datum premijere je zbog koronavirusa krajem prošlog mjeseca pomaknut na 29. travnja u Europi, odnosno 20. svibnja u SAD-u. Na američkom streaming servisu Peacock trebao bi se naći 4. srpnja, 45 dana nakon premijere u tamošnjim kinima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala