Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najavljena još jedna serija u franšizi Zvjezdanih staza
"Star Trek: Starfleet Academy" bit će usmjerena na akademiju Zvjezdane flote i njene kadete

Najavljena još jedna serija u franšizi "Zvjezdanih staza"

Foto: Twitter

Proširuje se franšiza Zvjezdanih staza, a u novoj će nas seriji Paramount+ odvesti na akademiju Zvjezdane flote u seriji Star Trek: Starfleet Academy. CBS Studio stoji iza nove serije, na kojoj će raditi Alex Kurtzman, tvorac serije Star Trek: Discovery.

Nova serija dijeli ime s računalnom igrom s kraja devedesetih, a radnja serije pratit će grupu kadeta koji treniraju na akademiji Zvjezdane flote i nadaju se kako će jednog dana postati vođe svemirske flote Ujedinjene federacije planeta.

Detalji vezano uz novi projekt nisu otkriveni, jedino što znamo jest da će uz Kurtzmana na stvaranju nove serije raditi i Gaia Violo, jedna od kreatorica serije Odsutnost. Trenutno još nije otkriven ni okvirni datum premijere, ali producenti navodno planiraju krenuti s produkcijom sljedeće godine.

Kurtzman je u nedavnom razgovoru tijekom predstavljanja serije Star Trek: Strange New Worlds, otkrio oko planiraju proširenje franšize: "Moramo razmišljati nekoliko godina unaprijed. Razmišljamo o tome kako bismo htjeli imati serije koje se prikazuju za dvije, tri godine tako da ih sada već moramo početi planirati. Puno je toga sada u pripremi i oko toga smo stvarno uzbuđeni."

Znanstveno-fantastična franšiza krenula je davne 1966. s originalnom serijom Zvjezdane staze, nakon čega smo mogli vidjeti mnogobrojne nastavke i spin-off serije i filmove. Trenutno se prikazuju serije Star Trek: Discovery, Star Trek: Short Treks, Star Trek: Picard i Star Trek: Lower Decks. U svibnju na male ekrane stiže Star Trek: Strange New Worlds dok bi sljedeće godine trebala premijeru imati serija Section 31.

S obzirom na to koliko je serija trenutno aktivno i kakve sve planove još imaju čini se kako ljubitelji Zvjezdanih staza nikada neće morati biti bez svoje omiljene franšize.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala