Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jason Momoa stiže u ekipu Brzih i žestokih!
Vijest je objavljena na službenom Twitteru iako iz studija Universal još nema službenih komentara

Jason Momoa stiže u ekipu "Brzih i žestokih"!

Foto: Depositphotos

Zvijezda DC svijeta, Aquaman Jason Momoa dobio je službeni poziv da se pridruži obitelji u franšizi Brzi i žestoki!

Vijest o novom članu obitelji podijeljena je na službenom Twitteru Fast sage na kojem su pozdravili novog člana koji će im se pridružiti u jubilarnom desetom filmu. Jason Momoa time je najnovija velika zvijezda koja se pridružila franšizi – tijekom godina u filmovima glumili su Dwayne Johnson (nedavno je odbio bilo kakvo novo pojavljivanje u franšizi), Jason Statham, Luke Evans, Kurt Russell, Helen Mirren i John Cena, a prije nego što je postala svjetski poznata Wonder Woman u franšizi smo gledali i Gal Gadot, Momoinu kolegicu iz DC svijeta.

Justin Lin režirat će najnoviji film u oktanskoj franšizi koji se i dalje vodi pod nazivom Fast and Furious 10 (Brzi i žestoki 10), a poznata ekipa svoje će uloge ponoviti i u ovom filmu: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang i Charlize Theron koja je kao negativka Cipher prilično utjecala na omiljenu obitelj od 2017. godine kad smo je prvi put upoznali u osmom filmu.

Lin se nakon režije od trećeg do šestog filma ponovno vratio među poznatu ekipu kad je režirao prošlogodišnji hit Brzi i žestoki 9 koji je unatoč pandemiji zaradio odličnih 726 milijuna dolara diljem svijeta. Lin će režirati deseti i jedanaesti film koji će biti završni dio dugotrajne franšize koja nas je sve osvojila još 2001. godine.

Iako je možda najpoznatiji kao Aquaman, Momoa je prepoznatljiv i iz serije Igra prijestolja gdje je glumio Khala Drogoa, odlično je odglumio Duncana Idahoa u novoj Dini, a glavna je zvijezda Appleove serije See. Početkom mjeseca završio je snimanje filma Aquaman and the Lost Kingdom u režiji Jamesa Wana – koji je režirao Brze i žestoke 7 2015. godine.

Fast and Furious 10 u kinima očekujemo 19. svibnja 2023. godine. Universal još uvijek nema komentara na vijest o najnovijem glumačkom članu ekipe niti je poznato koga bi Momoa mogao glumiti.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala