Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 29.1.
Subotnja večer uz rado gledane serije i filmove

TV Preporuke dana – Subota 29.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 29. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Laž, HTV 2 u 22:50 sati
Winnieno neočekivano priznanje natjera Lauru da pomoć zatraži od bivšeg saveznika. No, zanimanje novinara i Katyna nestabilnost ometaju Laurin napredak.

Nezaboravljeni, HTV 2 u 23:40 sati
Cassie i Sunny razgovaraju s četvoricom muškaraca iz društva koje je unajmilo kuću za odmor za doček 2000. godine i čiji se opisi događanja u Middenhamu manje-više poklapaju. Ostatak tima provjerava alibije i tragove iz stare istrage.

FILMOVI

Tri mušketira, HTV 2 u 20:05 sati
Akcijom nabijena ekranizacija avanture Alexandrea Dumasa u vrhunskoj tehnologiji s fantastičnom glumačkom postavom je moderna verzija svima poznate priče.

Zločesti dečki 2, Nova TV u 20:15 sati
Marcus Burnett i Mike Lowrey, dvojici policajca iz Odjela za narkotike zadan je novi zadatak – ući u trag dobavljačima ecstasyja u Miamiju. Posve neočekivano trag ih dovodi do velike urote u koju je uključena mafija na čelu s narko bossom Johnnyjem Tapiom.

Tajna služba, RTL u 20:15 sati
Priča prati CIA agenta koji dolazi kući na proslavu mature. Tvrdeći da radi na tajnom slučaju, traži pomoć svojeg jedinog prijatelja iz srednje škole, koji je nekada bio srednjoškolska sportska zvijezda, a sada radi kao računovođa i žali za svim propuštenim prilikama koje je imao u životu.

Totalni opoziv, RTL 2 u 20:15 sati
Glavni junak je čovjek koji otkriva da je čitav njegov život velika laž koju su mu usadili u sjećanja. U najboljoj Dickovskoj maniri stvarnost je pomaknuta do krajnjih granica tako da se prava istina ne zna do samog kraja.

Sad je dosta, Doma TV u 21:40 sati
Misleći kako je pronašla muškarca svoga života Slim (Jennifer Lopez) zasniva obitelj sa Mitchom (Billy Campbell). Nakon rođenje dijeteta upoznaje njegovu mračnu stranu koja ju plaši. Bojeći se za sebe i dijete napušta ga, ali ju Mitch svaki put pronađe.

Južni vjetar, RTL u 22:15 sati
U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju dobivati smisao. Napušta roditeljski dom i s dugogodišnjom djevojkom Sofijom useljava se u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik dobro radi. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme. Sve će se to promijeniti kada se Maraš slučajno zamjeri opasnom narko klanu.

Bez zakona, HTV 1 u 22:50 sati
Ekranizacija biografskog romana The Wettest County in the World o braći Bondurant koji su za vrijeme prohibicije u SAD-u zarađivali proizvodeći alkohol u šumama Virginije a s vremenom je oko njih stvorena legenda da su neuništivi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala