Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi Star Trek dobio zeleno svjetlo za drugu sezonu prije premijere prve
"Star Trek: Strange New Worlds" s prvom će sezonom na male ekrane stići u svibnju

Novi "Star Trek" dobio zeleno svjetlo za drugu sezonu prije premijere prve

Paramount je objavio mnogobrojne novosti vezano uz serije iz franšize Zvjezdanih staza. Jedna od njih je i da su dali zeleno svjetlo za drugu sezonu serije Star Trek: Strange New Worlds i to prije premijere prve sezone. Ujedno je stigla i potvrda kako će serija svoju premijeru imati 5. svibnja ove godine.

Nova serija prati Ansona Mounta u glavnoj ulozi kapetana Christophera Pikea i njegovu ekipu na brodu U.S.S. Enterprise u godinama prije nego je komandu nad brodom preuzeo James T. Kirk.

Serija će pratiti kapetana Pikea, njegovog znanstvenog časnika Spocka, kojeg će glumiti Ethan Peck te Pikeovu Broj Jedan, koju utjelovljuje Rebecca Romijn. Oni će s Enterpriseom ići istraživati te naslovne "neobične nove svjetove" diljem galaksije.

Za razliku od ostali trenutnih serija u franšizi, ova će se vratiti korijenima te će pratiti epizodni format iz prvih serija umjesto jedne glavne priče koja se proteže kroz sezonu.

Mountu, Pecku i Romijn će se u glumačkoj ekipi pridružiti Babs Olusanmokun, Christina Chong, Celia Rose Gooding, Jess Bush i Melissa Navia.

Osim vijesti o odobravanju druge sezone serije Star Trek: Strange New Worlds, Paramount je također objavio kako će Discovery dobiti i petu sezonu, animirana serija Star trek: Lower Decks, koja se s trećom sezonom vraća ovo ljeto također je dobila zeleno svjetlo za još jednu sezonu te je potvrđeno kako će Picard s drugom sezonom na male ekrane stići 3. ožujka.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala