Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otkriven datum premijere nove sezone serije South Park
Dugovječna humoristična animirana serija s 25. sezonom se na male ekrane vraća ove veljače

Otkriven datum premijere nove sezone serije "South Park"

Popularna animirana humoristična serija South Park napokon se vraća na male ekrane s novom sezonom i to već ove veljače. Tvorci serije Matt Stone i Trey Parker objavili su kako su kako su oduševljeni što 25. sezona napokon stiže na male ekrane.

Chris McCarthy, predsjednik i izvršni direktor ViacomCBS medija grupe i MTV Entertainment studija pridružio im se u izjavi te rekao: "Zadnjih 25 godina mnogobrojne su generacije fanova odrastale očarane smiješnim i subverzivnim svijetom koji su Matt i Trey stvorili sa South Parkom." Dodao je i kako su postigli opsežan dogovor te se pred njima nalazi još niz novih sezona, kao i nekoliko ekskluzivnih specijala.

Trenutni dogovor između MTV Entertainment studija i tvoraca South Parka uključuje nove sezone sve do 2027. godine, tako da se očekuje barem 30 sezona serije. Dogovor također uključuje 14 ekskluzivnih specijala koji će se prikazivati isključivo na Paramount+ streaming usluzi. Dva specijala već smo imali prilike gledati prošle godine kada su izašli South Park: Post Covid i South Park: Post Covid: The Return of Covid. Hoće li nadolazeći specijali biti vezani uz ova dva za sada još nije poznato.

Animirana serija svoju je premijeru imala u kolovozu 1997. te je unatoč brojnim kontroverzama ipak uspjela trajati sve do sad. Čak su osvojili i mnogobrojne televizijske nagrade, među kojima je i pet nagrada Emmy.

Novih šest epizoda 25. sezone na malim ćemo ekranima gledati od 2. veljače ove godine. Što nas točno čeka u novoj sezoni, za sada nije otkriveno.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala