Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Man Who Fell to Earth neće dobiti 2. sezonu
U Showtimeu su odlučili da je kraj prve sezone ujedno i prikladan završetak priče

Serija "Man Who Fell to Earth" neće dobiti 2. sezonu

Foto: YouTube

Serija The Man Who Fell To Earth (Čovjek koji je pao na Zemlju) ipak neće dobiti svoju drugu sezonu.

Nova ekranizacija istoimenog romana Waltera Tevisa iz 1963. i filmske verzije iz 1976. s legendom Davidom Bowiejem dobila je odlične ocjene kritičara uz pohvale Chiwetelu Ejioforu koji se nalazi u glavnoj ulozi, ali nije imala zadovoljavajuću gledanost. Neki izvori navode i kako je do odluke došlo zbog nedavnih promjena koje je kabelska mreža doživjela nakon što je na čelo došao Chris McCarthy.

Showrunneri Alex Kurtzman i Jenny Lumet seriju su od samog početka smatrali limitiranom, ali su se predomislili na pola prve sezone. Ipak, producenti su zadovoljni kako je sezona završila i smatraju da ima prirodan i prikladan završetak te su se zahvalili svima koji su radili na njoj u službenoj izjavi za medije.

Radnja dramske serije prati je novog izvanzemaljaca (Ejiofor) koji je sletio na naš planet gdje je upoznao samohranu majku (Naomie Harris) koja mu može pomoći spasiti njegov umirući planet. Uloga za Ejiofora pisana je na drugačiji način od uloge koji je imao poznati roker prije više od 40 godina tako da nije bilo potrebe za usporedbom s njim. U ostalim ulogama su Billy Nighy, Jimmi Simpson, Rob Delaney, Sonya Cassidy, Joana Ribeiro, Annelle Olaleye, Kate Mulgrew i Clarke Peters.

The Man Who Fell To Earth na Showtime je premijerno stigao 24. travnja s prve dvije epizode, a ukupno ih je prikazano 10.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala