Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Aubrey Plaza se prijavljuje u Bijeli lotos
U pripremi je druga sezona prošlogodišnje hit serije pa HBO počinje sakupljati glumačku ekipu

Aubrey Plaza se prijavljuje u "Bijeli lotos"

Serija Bijeli lotos oduševila je gledatelje kada se prošle godine pojavila na HBO kanalima. Iako originalno zamišljena samo kao mini-serija od šest epizoda, radi velikog uspjeha prve sezone odlučeno je kako ćemo seriju gledati i dalje no ovog puta s novom glumačkom postavom i na drugoj lokaciji.

Glumačka ekipa nove sezone polagano se počela popunjavati tako da je prošli tjedan otkriveno kako će se Michael Imperioli pridružiti ekipi nove sezone u ulozi Dominica Di Grassoa, koji dolazi kao gost u hotel sa svojim postarijim ocem i sinom koji je tek diplomirao. Danas doznajemo kako će mu se pridružiti i Aubrey Plaza.

Plaza, koju najviše poistovjećujemo s ulogom April Ludgate iz serije Parks and Recreation, trebala bi se naći u ulozi Harper Spiller, žene koja dolazi na odmor u društvu svog supruga i njegovih prijatelja.

Iako još nije službeno potvrđeno, u novoj bismo sezoni navodno mogli ponovno gledati fantastičnu Jennifer Coolidge, koja je oduševila svojom glumačkom izvedbom u prvoj sezoni.

Tvorac serije je Mike White, a prva sezona bila je društvena satira smještena u ekskluzivno havajsko odmaralište koja prati niz ljudi koji se nalaze na odmoru tijekom jednog tjedna u kojem se pokušavaju opustiti i osvježiti u raju. No sa svakim dano se otkriva sve više mračnih strana u tim naizgled savršenim putnicima, dobro raspoloženim zaposlenicima i samom idiličnom okruženju. Nova sezona odvest će nas na novu lokaciju lanca odmarališta Bijeli lotos.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala