Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Danijel Damjanović - Pas
"Pas" nudi vrlo pristojnu zabavu bez neke želje za artizmom

Danijel Damjanović - "Pas"

Album S tobom biti
Izdavač Croatia Records/Cro Sacro
Autor spota Danijel Damjanović i Josip Ružić
Trajanje 4’26’’
Ocjena 4/5



Ime Danijela Damjanovića mnogima zvuči nepoznato za razliku od njegove nekadašnje grupe Kultura, s kojom je objavio dva albuma tijekom 90-tih i koja je svojevremeno osvojila i Porina za najboljeg debitanta, predstavila Đanu Šegon kao sjajnu novu pjevačicu (danas sa solo karijerom uz prateću grupu Supe Neon) i izbacila van par vrhunskih hitova. Oni oštroumniji, odmah su uvidjeli da je Danijel izuzetno velik potencijal jer su njegovi gitarski rifovi i skladateljski zahvati odskakali od ostatka tadašnje domaće scene.  Nakon dva albuma, Kultura je prestajala postojati. Međutim, kao Đana i Danijel je nastavio dalje sa glazbom ali ne istim putem kao i ona već se posvetio duhovnoj glazbi okrenuvši se Crkvi i Bogu. S obzirom na njegovo dotadašnje sviračko umijeće i znanje, duhovna je glazba definitivno profitirala, a Danijel pronašao sebe.

Prvi singl "Pas" najavljuje album koji je u cijelosti duhovnog karaktera kao i spomenuti singl za koji se odlučio snimiti i spot. Vrlo simpatičan i zabavan spotić sa prenaglašenom glumom i kreveljenjem koji nekoga mogu iritirati ali je nadasve zabavan i doslovce prati priču pjesme. S obzirom na vrlo kvalitetnu fotografiju i nesumnjivo promišljeno biranje ambijenta i traženje što boljih kadrova, "Pas" nudi vrlo pristojnu zabavu bez neke želje za artizmom ili za natjecanjem da dobije Porina za najbolji spot. Prikladan spot za pjesmu i odličan podsjetnik na odličnog skladatelja Danijela Damjanovića.  


Dubravko Jagatić

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala