Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Badnjak, 24.12.
Čekaju nas uglavnom klasici i reprize filmova koje gledamo svake blagdane uz poneki noviji film

TV Preporuke dana – Badnjak, 24.12.

Foto: YouTube

Kako bismo vam olakšali traženje i odabir što gledati na ovaj Badnjak donosimo detaljan pregled filmova i serija na HRT-u, RTL-u, Nova i Doma TV!

HTV 1 ove godine s blagdanskim programom počinje malo prije 15 sati dokumentarnim specijalom Božić u palači Chatsworth, a riječ je o tudorskoj palači u kojoj su snimali film Ponos i predrasude te koja se i ove godine sprema za Božić i dolazak posjetitelja. U 20 sati pogledajte tradicionalnu božićnu čestitku kardinala Bozanića, a u 20:10 sati na redu je dirljiva avantura Zov divljine s Harrisonom Fordom, adaptacija istoimenog romana Jacka Londona. Nakon 22 sata možete pogledati vjersku dramu Mladi Mesija.

HTV 2 u 13:20 sati počinje s prigodnim programom i to romantičnom dramom Božić u planini, nakon toga slijede dokumentarni sadržaji Staklene kuglice, slamnate zvijezde i lamete (u 15 sati) i Božić u divljini (16:40 sati). Za male i velike u 17:35 sati (isto kao i prošle godine) pogledajte klasik Ivane Brlić Šegrt Hlapić, a u udarnom terminu u 20:05 sati prikazuje se klasik Zameo ih vjetar. U 23:45 sati možete pogledati tradicionalni božićni koncert Tiha noć u Vukovaru.

HTV 3 u 20:10 sati predstavlja priču o pjesmi Tiha noć, a u 22 sata slijedi nagrađivani dječji film Izgubljena olovka.

RTL od ranog jutra donosi prigodne filmske sadržaje! Animirana avantura Snježna kraljica raskošna je ekranizacija bajke Hansa Christiana Andersena i počinje već u ranim jutarnjim satima u 6:30, oko 8 sati slijedi obiteljski film Djedičin mali pomoćnik, a u 10:10 sati tu je svima omiljeni Harry Potter u nastavku Harry Potter i princ miješane krvi. U 13 sati pogledajte fantastičnu komediju Beethovenova božićna avantura, a u 20:15 sati tu je za mnoge najveći božićni klasik Sam u kući. U 22 sata nasmijte se uz komediju Božić kod zločestih mama.

Nova TV ove godine s filmovima kreće tek u večernjem terminu. U 21:10 sati emitira se Disneyeva Gospodarica zla 2 s Angelinom Jolie i Elle Fanning, nakon čega je u 23:40 sati Umri muški koji neki također smatraju božićnim filmom. Romantična komedija Četiri Božića koju gledamo svakog Božića prikazuje se u 2 sata.

Doma TV od 16 sati pa sve do nakon ponoći donosi blagdanske filmove: prvi je obiteljski film Božićni rep, slijedi također svake godine reprizirani Božić vragolastog Dennisa, zatim romantične drame Božić pod zvijezdama, Neplanirana ljubav na sjeveru i Božić na Aljasci. U 0:40 sati prikazuje se fantastična komedija Vilenjak, koja se reprizira svakog Božića.

RTL Kockica za najmlađe u 19:55 sati prikazuje animirani Tom i Jerry: Priča o Orašaru (kao i prošle godine).

RTL 2 prikazuje standardni program.

Sljedeći tjedan donosimo pregled programa koji će nas uvesti u 2022. godinu.

Sretan Božić želi vam ekipa MojTV-a!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala