Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 19.12.
Na različitim kanalima krenuli su prigodni filmovi, a opet se ističe omiljeni "Sam u kući 2" u udarnom terminu

TV Preporuke dana – Nedjelja 19.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 19. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent , Nova TV u 20:15 sati
Velika završnica showa donosi nastupe kandidata o kojima se govori u superlativima, pa će tako gledatelji pred malim ekranima imati prilike vidjeti 12 najatraktivnijih, najzabavnijih i najupečatljivijih nastupa finalista koji će dati sve od sebe da pokažu čari svog talenta. No, samo će jedan kandidat otići kući s titulom osmog Supertalenta i nagradom od 200.000 kuna, a u odabiru pobjednika sudjelovat će žiri i publika. Po završetku svih 12 nastupa, žiri će odabrati trojicu najboljih kandidata koji će ući u natjecanje za pobjednika, a odlučujuću riječ imat će gledatelji koji će među trojicom odabranih superfinalista svojim glasovima putem poziva ili poruke izabrati pobjednika osme sezone.

Katarina Velika , HTV 2 u 22:10 sati
1774. Ugrožena je vladavina velike i moćne Katarine. Traje rusko-turski rat i prazni carsku riznicu. Pojavljuju se brojni samozvanci koji pretendiraju na prijestolje. Seljački ustanak u punom je jeku, pod vodstvom Jemeljana Pugačova, koji se proglasio Petrom III. Opasnost prijeti i na dvoru.

FILMOVI

Najluđi Božić , RTL 2 u 20:05 sati
Četveročlana obitelj Griswold tipična je američka obitelj koju je uhvatilo predbožićno ludilo: treba pozvati brojnu rodbinu na blagdanski ručak, nabaviti jelku, kupiti darove. Iako sve to djeluje romantično, ipak se iza toga krije mnogo komplikacija: kupnja i nabava potrepština svodi se na jurnjavu, nema jamstva da nešto neće poći po krivu, a ni članovi rodbine se baš ne slažu.

Zvjezdana vrata , HTV 2 u 20:05 sati
Film nije oduševio kritičare niti je pretjerano bio uspješan na kino blagajnama no s vremenom je stekao kultni status, najviše zbog dugovječne televizijske serije koja je snimljena kao njegov nastavak.

Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku , RTL u 20:15 sati
Kevin (Macaulay Culkin) je siguran da se riješio napornog para zločinaca, ali Harry (Joe Pesci) i Marv (Daniel Stern) doputovali su u New York s genijalnim planom pljačke velikog dućana igračaka. Ne znajući da su njegovi stari protivnici u gradu, Kevin uživa "peglajući" očevu karticu dok se roditelji bezbrižno odmaraju na Floridi. Susret ljutih rivala neminovan je...

Božićna melodija , Doma TV u 21:45 sati
Nakon što je nevoljko napuste Manhattan, Kristin i njezina kći Emily nastoje se snaći u Kristininu rodnom gradiću. Uz pomoć učitelja glazbe i malo blagdanske čarolije, Kristin i Emily otkriju da je dom ondje gdje je srce.

Veliki snježni izazov , RTL u 23 sata
Kada zubar iz Miamia Ted Brooks (Cuba Gooding Jr.) sazna da je njegova majka umrla i da je naveden u oporuci, on kreće na Aljasku po svoje nasljedstvo. Umjesto gomile para, što očekuje, Ted nasljeđuje čopor zaprežnih pasa i majčinu imovinu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala