Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Malo adrenalina u prosincu ne može škoditi!
Avanturistički i akcijski filmovi u blagdanskoj sezoni: bez obzira što odabrali pogledati - zabava u prosincu je zajamčena

Malo adrenalina u prosincu ne može škoditi!

Tko kaže da u prosincu na TV ekranima moraju biti isključivo filmovi božićne tematike? Iako mnogi predbožićno vrijeme ne mogu zamisliti bez barem jednog nastavka hita Sam u kući, ima i onih koji će radije pogledati dobar akcijski ili avanturistički naslov. Malo adrenalina u prosincu ne može škoditi zbog čega su omiljeni kanali FOX i FOX Movies za zadnji mjesec u godini pripremili uistinu bogat filmski program u kojem će svatko naći barem dva, tri naslova za uživanje. FOX je svojim gledateljima pripremio poznate filmske franšize o Transformerima, Indiani Jones i Jurskom parku, dok FOX Movies donosi Plaćenike i Johna Wicka.

Filmska franšiza Plaćenici moći će se gledati subotama u 22:00 h, točnije 11. i 18. prosinca na programu FOX Movies. Radnja filma prati Barneya Rossa koji vodi grupu vještih plaćenika: zaljubljenika u noževe, stručnjaka za borilačke vještine, specijalista za teško naoružanje, stručnjaka za rušenje i poludjelog snajperista. Ekipu je unajmio tajanstveni Church koji želi smaknuti diktatora malog Južnoafričkog otoka. Barney i Lee odlaze razgledati otok i odmjeriti svoje suparnike, ali tamo otkriju stvarnu sliku konflikta koji razdire grad. Ovo je uzbudljiva radnja tek prvog nastavka filma koji je doživio još dva nastavka puna akcije.

Akcijom nabijen film John Wick donosi napetu priču o bivšem brutalnom plaćenom ubojici (Keanu Reeves) koji nakon nasilne pljačke vlastitog doma tijekom koje mu kriminalci ubiju pas i ukradu automobil marke Mustang, odluči stvar uzeti u svoje ruke i osvetiti se počiniteljima. Film je na rasporedu u nedjelju, 19. prosinca u 22:00 h.

Kanal FOX pak donosi iznimno popularne filmske franšize Transformere, Indianu Jonesa i Jurski park. Prvi filmski naslov na rasporedu je Jurski park čija se tri nastavka mogu gledati 10., 11. i 12. prosinca u 21:00 h. Jurski park iz 1993. godine i njegov nastavak Jurski park – izgubljeni svijet iz 1997. godine redatelja Stevena Spielberga te Jurski park 3 iz 2001. su američki znanstveno-fantastični filmovi o dinosaurima koji su u svoje vrijeme bili iznimno uspješni i popularni te jednako dobro prihvaćeni od strane publike i kritike.

Za ljubitelje znanstvene-fantastike tu je i filmska franšiza Transformeri koja je prvi put prikazana 2007. godine i otad je doživjela šest nastavaka, a u najavi za 2023. godinu je i sedmi nastavak priče temeljene na istoimenoj seriji igračaka. Na kanalu FOX moći će se pogledati četiri nastavka i to: Transformere u ponedjeljak, 13. prosinca u 21:00 h, Transformeri: Osveta palih u utorak, 14. prosinca u 21:00 h, Transformeri: Tamni mjesec u srijedu, 15. prosinca u 21:00 h te Transformeri: Doba izumiranja u četvrtak, 16. prosinca u 21:00 h.

Obožavatelji dobre stare akcijske pustolovine doći će na svoje uz filmske večeri s Indiana Jonesom u kojima može uživati cijela obitelj. Na rasporedu su Indiana Jones i otimači izgubljenog kovčega u ponedjeljak, 20. prosinca u 21:00 h, Indiana Jones i ukleti hram u utorak, 21. prosinca u 21:00 h, Indiana Jones i posljednji križarski pohod u srijedu, 22. prosinca u 21:00 h te Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje u četvrtak, 23. prosinca u 21:00 h.

Bez obzira što odabrali pogledati - zabava u prosincu je zajamčena!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala