Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 21.11.
Nedjeljna večer uz nešto starije filmske naslove, a kreće i polufinale "Supertalenta"

TV Preporuke dana – Nedjelja 21.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 21. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Stigli smo do polufinala! Tijekom osam audicijskih epizoda upoznali smo izvanserijske talente koji će u polufinalu dati sve od sebe da izvedu spektakularne nastupe i svoj talent pokažu u najboljem svjetlu. Ove nedjelje na rasporedu je prva od ukupno četiri polufinalne epizode u kojoj će nastupiti prvih devetero polufinalista, a na samom kraju doznat će se imena trojice kandidata koji prolaze u finale te nastavljaju natjecanje za laskavu titulu Supertalenta i novčanu nagradu od 200 tisuća kuna.

Korijeni, HTV 2 u 21:45 sati
Mladi George, sin Kizzy i robovlasnika Toma Leae, odrasta i bavi se borbama pijetlova. Zbog živopisnog karaktera i impresivnih dreserskih vještina dobiva nadimak Chicken George.

FILMOVI

Utrka Cannonball, HTV 2 u 20:05 sati
Sam film inspiriran je istinitim događajem: utrkom Cannonball od jedne do druge obale, bez pravila i bez zaustavljanja. To je u potpunosti ilegalno organizirano natjecanje koje se od svog osnivanja razvilo u legendarne proporcije u posljednjih nekoliko desetljeća…

Brži od najbržih, RTL u 20:15 sati
Andrew i Garret dva su brata koji su se specijalizirali za krađu skupocjenih, luksuznih automobila. Angažirani su ukrasti prekrasan Bugatti iz 1937. vrijedan milijun eura, te se zapute na jug Francuske kako bi izvršili posao no budu uhvaćeni od strane vlasnika i lokalnog gangstera Jacoma Moriera. On im u zamjenu za njihove živote nudi novi posao.

Rocky 5, RTL 2 u 20:15 sati
Najpoznatiji filmski boksački prvak, Rocky Balboa (Sylvester Stallone), ostaje bez novca zbog nesposobnosti ženinoga brata i svog prijatelja Paulieja. Njegova životna situacija se dodatno zamrsi kad dozna da je, nakon borbe za titulu prvaka u Moskvi i prošlih ozljeda, zadobio teško oštećenje mozga...

Indiana Jones i Posljednji križarski pohod, Doma TV u 21:45 sati
Indiana Jones, poznat pustolov i arheolog, dolazi u posjed dnevnika koji sadrži tragove i kartu bez naziva i vodi do zagonetnog Svetog grala. Poslao mu ga je njegov otac dr. Henry Jones iz Italije. Nakon što je od privatnog kolekcionara Waltera Donovana čuo da je potraga za Svetim gralom propala nestankom njegova oca, Indiana Jones i kustos muzeja Marcus Brody odlaze u Italiju kako bi pronašli Indyjeva oca.

Ted 2, RTL u 22:15 sati
Prošlo je šest mjeseci od Johnovog (Mark Wahlberg) razvoda, a sada njegov najbolji prijatelj, medvjedić Ted (Seth MacFarlane) ulazi u bračne vode. Vrijeme brzo leti i godina dana je iza Teda i njegove djevojke Tami-Lynn (Jessica Barth). Par je odlučio imati dijete, a kako Ted nema spermu, John pristaje pomoći pronaći donatora.

Party života, Nova TV u 23 sata
Svježe rastavljena nakon 23 godine braka, mama u 40-ima, Deanna, odlučuje napokon steći diplomu i pridružuje se kćeri Maddie na koledžu. Ondje na svoj način uživa u slobodi, zabavi i momcima iz bratstva otkrivajući svoje pravo ja.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala