Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 19.11.
Današnja večer donosi nove nastavke serija i filmove različitih žanrova

TV Preporuke dana – Petak 19.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 19. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Vera, HTV 2 u 21 sat
Alun Wilmott, milijunaš i direktor lanca kladionica. ustrijeljen je kad je zatekao dvojicu maskiranih provalnika koji su pištoljem prijetili njegovoj obitelji.

Ubijanje Eve, HTV 2 u 22:40 sati
Villanelleina situacija doima se sumorno. Eve sklapa opasnu nagodbu sa starim znancem. Villanelle se začudi kad joj pristupi netko iz njezine prošlosti.

FILMOVI

Ja sam revolucija, HTV 3 u 20:05 sati
Film preispituje našu percepciju žena na Blisku istoku o tome da su pokrivene, tihe i plahe. Umjesto toga, prikazuje nam snagu žena na prvim crtama, u zabačenim selima i na gradskim, ulicama koje traže svoj glas i svoja prava.

General, HTV 1 u 21 sat
Film se snimao na autentičnim lokacijama na kojima je bila prisutna i Hrvatska vojska koja je pomogla realizaciji filma i tehnikom i ljudstvom.

Most na kraju svijeta, HTV 3 u 22 sata
Sela bosanskih Hrvata su uništena i oni su nastanjeni u kućama hrvatskih Srba koji se također vraćaju kući pa prethodni gube mjesto za život. U toj jezivoj atmosferi dogodi se misteriozni nestanak starca pa policajac Filip kreće u predanu istragu tijekom koje se suočava s vlastitim demonima prošlosti, a sve se vrti oko Mosta na kraju svijeta, kao simbola koji bi ih sve trebao spajati, a ne razdvajati.

Povratak u budućnost III, RTL u 23 sata
Treći dio serijala snimljen je istovremeno kada i drugi, a u kinima je distribuiran nekoliko mjeseci nakon njega. Poput prethodnih i ovaj je umjetnički vrijedan film, dostojan završetak jedne od najvećih trilogija u povijesti filmske umjetnosti.

Moulin Rouge!, HTV 1 u 23:55 sati
Izvrsna, raskošno producirana, izuzetno dinamična, vizualno impresivna i hiperstilizirana romantična mjuzikl/melodrama darovitog australskog glumca, producenta, scenarista i redatelja Baza Luhrmanna zasigurno je najneobičniji film snimljen na početku 21. stoljeća. To je djelo koje je od 8 oskarovskih nominacija potvrdilo dvije (za najbolju scenografiju i kostimografiju), te osvojilo pet nagrada Australskog filmskog instituta i dvije nagrade BAFTA.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala