Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kratki teaser najavio datum drugog filma Downton Abbey
Romantična drama dobila je naslov "Downton Abbey: A New Era" i u kina stiže sredinom ožujka

Kratki teaser najavio datum drugog filma "Downton Abbey"

Foto: YouTube

Vrijeme je za još jedan povratak u Downton Abbey!

Focus Features jučer su objavili prvi službeni trailer za nastavak filma Downton Abbey, a uz trailer objavljen je i službeni naslov te datum premijere.

Downton Abbey: A New Era donosi nove priče obitelji Crawley koja je u prošlom filmu iz 2019. godine ugostila Kralja i Kraljicu u obiteljskom domu, a obožavatelje je rastužilo kad je udovica grofica Violet Crawley (Maggie Smith) rekla Mary (Michelle Dockery) da je bolesna i da umire. Njezina posljednja želja je bila da se ona brine za Downton, a trailer za novi film i prve službene fotografije pokazuju kako je Mary održala obećanje dano baki.

U najavi osim Lady Mary vidimo i Lady Edith (Laura Carmichael), a iako smo očekivali vjenčanje između Downton zaposlenika Daisy (Sophie McShera) i Andyja (Michael Fox), teaser pokazuje Toma Bransona (Allen Leech) koji se ponovno ženi s Lucy Smith (Tuppence Middleton), izvanbračnom kćeri Maud Bagshaw (Imelda Staunton).

Režiju novog filma potpisuje Simon Curtis, a uz spomenute glumce iz originalne postave vraćaju se Hugh Bonneville, Jim Carter, Brendan Coyle, Kevin Doyle, Joanne Froggatt, Matthew Goode, Harry Hadden-Paton, Robert James-Collier, Phyllis Logan, Elizabeth McGovern, Lesley Nicol i Penelope Wilton. Među novim licima su Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye i Dominic West.

Downton Abbey: A New Era u kina premijerno stiže 18. ožujka 2022. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala