Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 6.11.
Još jedna subota prepuna odličnih filmova različitih žanrova

TV Preporuke dana – Subota 6.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 6. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Inspektorica Bancroft, HTV 2 u 22:25 sati
Elizabeth ode predaleko nakon što je jedan sumnjivac previše izazove pa sad mora birati između profesionalne i privatne lojalnosti. Walkerovo uplitanje narušava Bevanovu i Kamarinu suradnju s Elizabeth.

Mala bubnjarica, HTV 2 u 23:15 sati
Charlie je u Engleskoj i čeka da joj se javi netko iz Michelove mreže. No hoće li pod pritiskom uvjerljivo glumiti? Charlie i Becker shvaćaju da im je to možda posljednji zajednički trenutak prije nego što se ona otputi na put bez povratka.

FILMOVI

James Bond: Dozvola za ubojstvo, Doma TV u 19:55 sati
Riječ je o sasvim drugačijem filmu o Jamesu Bondu, koji je upravo zbog odbacivanja tradicionalnog zapleta podbacio na kino blagajnama. Razlog što ga je publika odbacila krije su u nedostatku Bondovog uobičajenog humora i suviše tmurnom i preozbiljnom ozračju.

U 3 i 10 za Yumu, HTV 1 u 20:10 sati
3:10 to Yuma je remake legendarnog vesterna u kojemu su glavne uloge tumačili Glenn Ford i Van Heflin. Sada su u glavnim ulogama dvije tada najpopularnije filmske zvijezde, Russell Crowe i Christian Bale.

Trolovi, RTL u 20:15 sati
Optimistična Poppy i njezine suprotnost Branch morat će se suočiti s velikim izazovima koji će ih odvesti u šarenu avanturu o kakvoj su mogli samo sanjati.

Legenda o Tarzanu, Nova TV u 20:15 sati
Prošlo je mnogo godina otkako je Lord Greystoke, nekada poznat kao Tarzan, napustio afričku džunglu. Greystoke već duže vrijeme živi u civilizaciji sa svojom suprugom Jane. Kada dobije poziv da se vrati u Kongo kao trgovački izaslanik, ponovno se ujedinjuje sa starim prijateljima.

Dva dana, jedna noć, HTV 3 u 21:45 sati
Potresna priča s oskarovkom Marion Cotillard u naslovnoj ulozi žene koju divlji kapitalizam tjera na očajničke poteze.

X-Men: Dark Phoenix, Nova TV u 22:25 sati
U novom nastavku X-Meni se suočavaju s njihovim najnevjerojatnijim i najmoćnijim neprijateljem - jednom od njih, Jean Gray.

Neobična priča o Benjaminu Buttonu, Doma TV u 22:25 sati
Brad Pitt je Benjamin Button, osoba je koja stari unazad. Rođen je kao starac, a kako stari, tako postaje sve mlađi. Sa pedeset godina zaljubljuje se u tridesetgodišnju ženu, a njihova veza se razvija doslovno u suprotnom smjeru.

Leptir, HTV 1 u 22:20 sati
Remake istoimenog hita iz 1973. baziran je na klasiku Henrija Charriera poznatog kao Leptir, koji je krivo optužen za ubojstvo i osuđen na doživotni zatvor.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala