Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Ponedjeljak 1.11.
Za blagdan Svih svetih nema posebno veći izbor filmova od prosječnog ponedjeljka

TV Preporuke dana – Ponedjeljak 1.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 1. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Duga mračna noć, HTV 1 u 21:05 sati
Smrt oca pojačava Ivin osjećaj razočaranja i izgubljenosti, a pogreb u pratnji svećenika donijet će mu nove nevolje. Brak s Verom na sve većoj je kušnji, a susreti s njezinim bratom Jokom, agentom OZNE, sve su teži i napetiji.

Masterchef, Nova TV u 21:20 sati
Prva ovotjedna epizoda napetog kulinarskog natjecanja.

FILMOVI

Zauvijek Alice, HTV 2 u 13:25 i 1:05 sati
Alice Howland je sretno udana žena sa troje odrasle djece. Ona je renomirana profesorica lingvistike koja odjednom počne zaboravljati riječi. Uzrok tome je zastrašujuć: Alice je u ranom stadiju Alzheimerove bolesti. Odjednom se nađe u borbi za vlastiti život pokušavajući koordinirati svoju bolest, posao, brak i djecu.

Naš čo'ek u Africi, HTV 3 u 20:05 sati
Gospodarski opterećena posljedicama krvavoga rata, danas je Ruanda jedna od najsiromašnijih država svijeta. Hrane je malo i većina obitelji pojede jedan obrok dva do tri puta tjedno. Kako bi pomogao svojim župljanima, fra Ivica Perić sagradio je školu, vrtić, te pokrenuo brojne projekte sve zahvaljujući donacijama hrvatskoga naroda i humanitarnog projekta Srce za Afriku. Šetajući i snimajući, četiri tjedna živjeli smo život djece Kivumua, malenog sela u središtu Ruande.

Put rata, HTV 2 u 21 sat
Film započinje nevjerojatnim prijateljstvom između konja imena Joey i mladića Alberta koji ga dresira. Nakon što ih silom razdvoje, film prati zaprepašćujuće putovanje Joeyja kroz rat i njegovo mijenjanje i inspiriranje života svih kojih susretne putem – britanske vojske, njemačkih vojnika te francuskog farmera i njegove unuke.

Namještaljka, Nova TV u 23:25 sati
Dugogodišnji prijatelji Sonny (Curtis "50 Cent" Jackson), Vincent (Ryan Phillippe) i Dave (Bruce Granstaff) odrastali su zajedno na detroitskim ulicama predodređeni za kriminal. Poslije uspješne, ali krvave pljačke dijamanata, Vincent se okrenuo protiv svojih prijatelja i pucao u njih. Sonny je preživio, a kad se oporavio bio je spreman na osvetu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala