Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 23.10.
Subotnju večer obilježit će dvije novije odlične serije te nekoliko omiljenih filmova

TV Preporuke dana – Subota 23.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 23. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Inspektorica Bancroft, HTV 2 u 22:40 sati
Elizabeth Bancroft postala je glavna inspektorica, ali to ju je vrlo skupo stajalo u privatnom životu. Nakon što dvostruko ubojstvo rezultira neočekivanim ponovnim susretom, Elizabeth se sukobi s višim inspektorom Jakeom Harperom.

Mala bubnjarica, HTV 2 u 23:30 sati
Serija se temelji na istoimenom bestseleru Johna le Carréa. To je strastvena ljubavna priča i triler koji će vas potpuno zaokupiti. Priča je jednako smiona sada kao što je bila kad je knjiga prvi put objavljena; to je prikaz svijeta u kojem su granice između junaka i zlikovaca te ljubavi i mržnje opasno nejasne.

FILMOVI

James Bond: Sutra nikad ne umire, Doma TV u 19:55 sati
Nezaustavljivi agent James Bond (Pierce Brosnan) mora čim prije stati na kraj huškanju svjetskih velesila jedne na drugu, koje potire beskrupulozni zločinac Elliot Carver (Jonathan Pryce), medijski mogul kojem nedostaju samo prava za emitiranje u Kini kako bi kompletirao svoj globalni komunikacijski monopol.

Čovjek sa željeznom maskom, HTV 1 u 20:10 sati
Godine 1638. mladi kralj Luj XIV. živi na svom dvoru u luksuzu i dekadenciji, dok istodobno građani Francuske umiru od gladi. Od četvorice mušketira jedino je D'Artagnan ostao u kraljevoj službi. On je sada kapetan kraljevske garde i čuva mladoga vladara po cijenu vlastita života. Ostala žive mirnim civilnim životom. Očajni Athos, ali ni ostali mušketiri, više ne mogu podnositi takovo ponašanje mladoga kralja i odluče se za nevjerojatan plan kojim će okrutnoga vladara zauvijek smijeniti.

Gladijator, RTL u 20:15 sati
Može li jedan čovjek poraziti carstvo? Godine 180., smrt cara Marcusa Aureliusa uzrokovala je potres i promjene na čelu Rimskog carstva. Maximus jedan je od najistaknutijih rimskih generala i najbliži savjetnik cara Aureliusa. Cara nasljeđuje njegov sin Commodus, koji se želi riješiti snažne i utjecajne figure Maximusa pa naredi njegovo smaknuće.

Sedmorica veličanstvenih, Nova TV u 22:05 sati
Gradić Rose Creek nalazi se pod smrtonosnom kontrolom industrijalista Bartholomewa Boguea pa očajni građani zatraže pomoć sedmorice odmetnika, lovaca na glave, kockara i unajmljenih revolveraša. Dok pripremaju grad na krvavi obračun za koji znaju da će kad-tad uslijediti, sedmorica plaćenika na kraju se neće boriti isključivo za novac već i za nešto puno vrijednije.

Hladna osveta, HTV 1 u 23 sata
Život mirnog obiteljskog muškarca iz korijena će se promijeniti nakon misteriozne smrti njegovog sina. Njegova će ga potraga za pravdom od uzoritog građanina pretvoriti u hladnog i ubojitog osvetnika.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala