Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Napokon prvi trailer za seriju The Outlaws s vrhunskom glumačkom ekipom
Ovo je prva uloga za Christophera Walkena u britanskoj televizijskoj seriji

Napokon prvi trailer za seriju "The Outlaws" s vrhunskom glumačkom ekipom

Foto: YouTube

U rujnu su BBC i Amazon objavili prve fotografije iz serije The Outlaws na kojima su se našli Christopher Walken i Eleanor Tomlinson, a ovih dana konačno je stigao i prvi trailer!

Režiju i scenarij potpisuje Stephen Merchant (Jojo Rabbit), a serija je posebna i po tome što je ovo prva Walkenova ulova u britanskoj televizijskoj seriji. Pri početku produkcije vodila se pod nazivom The Offenders, ali sad i službeno nosi naslov The Outlaws.

Radnja prati sedmero stranaca koji vode različite živote i nađu se na okupu kad moraju završiti svojevrsni tečaj za povratak u zajednicu – što je kazna bez pritvora koja se u Bristolu, na jugozapadu Engleske nekad izriče za manje zločine. Tečaj od njih zahtjeva da nose prepoznatljive narančaste prsluke dok izvršavaju dodijeljene im zadatke. Sa svakom epizodom gledatelj će pobliže upoznati likove, a njih sedmero će se sprijateljiti i u jednom trenutku posvetiti zaštiti jednom od njih koji je postao meta lokalne bande.

Seriju će u Ujedinjenom Kraljevstvu emitirati BBC One i iPlayer, a Amazon Prime u Sjevernoj Americi, Kanadi, Australiji, Novom Zelandu i nordijskim zemljama. Za globalnu distribuciju zadužen je BBC Studios.

Serija The Outlaws zasad će imati dvije sezone od kojih prvu (sa šest epizoda) uskoro očekujemo na malim ekranima. U ostalim ulogama su Rhianne Barreto, Gamba Cole, Darren Boyd, Clare Perkins, Jessica Gunning i Charles Babalola.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala