Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Christina Applegate pokrenula online peticiju za spas serije
Prvi put u povijesti Hollywooda zvijezda moli gledatelje da joj spase projekt

Christina Applegate pokrenula online peticiju za spas serije

PIŠE: Dario Petruševski

Nakon što je američka TV postaja zbog loših poslovnih rezultata odlučila ukinuti humorističnu seriju "Samantha Who?", glavna glumica Christina Applegate odlučila se na radikalan potez potpuno nesvojstven holivudskim facama. Nekadašnja zvijezda serije "Bračne vode" uzela je, naime, stvar u svoje ruke i pokrenula online peticiju za spas serije, a njezini su obožavatelji spremno prihvatili poziv pa popis trenutno broji više od 18 tisuća potpisa.
 
"Rekla sam sama sebi - zašto ne? Sad imam puno slobodnog vremena", napisala je Christina Applegate na svom Twitteru, pozivajući gledatelje da se odazovu peticiji. Njezina ambicija ima granicu, ali prilično visoko postavljenu: "Krajnji cilj je milijun potpisa. Spasite Samanthu! Je li to ludo? Naravno da jest. Je li nemoguće? Ma sve je moguće!". Nakon što je doznala da se peticija potpisuje punom parom, Christina je oduševljeno napisala: "Moram vam reći, nikad nisam osjećala ovako jaku potporu. Dirnuli ste me. Nisam imala pojma da će vas biti toliko!".
 
 
Humoristična serija "Samantha Who" premijeru je u američkom TV eteru imala krajem 2007. godine, a već su prve epizode privukle veliki broj gledatelja, zbog čega je i proglašena novim televizijskim hitom. U središtu priče je vlasnica agencije za nekretnine koja nakon prometne nesreće doživljava retrogradnu amneziju te odluči postati bolja osoba. U svojoj prvoj sezoni serija je oborila sve rekorde gledanosti i zasjela na prvo mjesto godišnje liste, ali je u drugoj sezoni broj gledatelja pao na četiri milijuna, zbog čega je skinuta iz programa.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    Spaso spaso @ 28.5.2009. 23:08
    Zaboravili ste napomenut da je pokrenula peticiju nakon što je več pokrenuta peticija (na twitteru) za spas serije Zovem se Earl (My Name is Earl). Nakon toga je i ova pokrenuta.
  • #1
    0 0
    mocca mocca @ 28.5.2009. 22:09

    U moru glupih reality shows (i to ne samo kod nas), Samantha Who je totalno simpa. You go girl!

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala