Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Posljednja sezona serije Dead to Me stiže 17.11.
Netflix je objavio prvi teaser za svoju crnu komediju u kojoj glavne uloge imaju Christina Applegate i Linda Cardellini

Posljednja sezona serije "Dead to Me" stiže 17.11.

Foto: YouTube

Netflixova crna komedija Dead to Me, kod nas službeno prevedena Ubojite prijateljice, dobila je prvi teaser trailer za posljednju, treću sezonu te datum kad je očekujemo na streamingu.

Svi putevi vodili su ovamo, stoji u kratkom opisu zadnje sezone serije koja je dobila 5 nominacija za nagradu Emmy te ima odlične ocjene kritičara i pohvale za glavne glumice Christinu Applegate i Lindu Cardellini koje postanu prijateljice nakon što se upoznaju na grupi za potporu. Najava za novu sezonu ujedno i je podsjetnik na sve što se događalo u prve dvije sezone, te kratki uvid u treću.

U prvoj sezoni pratili smo Jen (Applegate) koja oplakuje svog muža koji je poginuo u nesreći i Judy (Cardellini) koja na grupu za potporu dolazi zbog navodne smrti svog zaručnika Stevea (James Marsden). Malo-pomalo dvije se žene zbliže, a imaju puno više zajedničkog, nego što su mislile. Druga sezona pratila je prijateljice koje su nastojale zataškati Steveovo ubojstvo, a u trećoj sezoni vidjet ćemo posljedice svega toga.

Serija Ubojite prijateljice na streaming je stigla 3. svibnja 2019. sa svojom prvom sezonom koja je ubrzo osvojila gledatelja tako da je već u lipnju dobila zeleno svjetlo za drugu. Nakon premijere druge 8. svibnja 2020. uslijedila je službena objava za treću koja će biti posljednja, ali njezino je snimanje nekoliko puta bilo odgađano zbog pandemije, a kasnije zbog Applegateinog zdravstvenog stanja (dijagnoza multiple skleroze).

U ostalim ulogama su Max Jenkins, Sam McCarthy, Luke Roessler, Diana-Maria Riva, Brandon Scott i Valerie Mahaffey. Seriju je osmislila Liz Feldman (Cure bez love).

Ubojite prijateljice na Netflix konačno stižu 17. studenog u svojoj posljednjoj, potencijalno ubojitoj avanturi.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala