Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 4.9.
Još jedna subota s puno odličnih (repriza) filmova

TV Preporuke dana – Subota 4.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 4. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Sjeverna Amerika sa Simonom Reeveom, HTV 2 u 20:05 sati
Simon Reeve nastavlja putovanje sjevernoameričkim kontinentom. Ovaj put proći će Stjenjakom, od Montane do Colorada. Kaubojski način života polako nestaje iz prerije, zbog propadanja ruralnoga gospodarstva.

Milijarde, HTV 2 u 22:35 sati
Taylor postavlja zamku i Axe je otkriva. Chuck i Wendy bave se bračnim problemima. Wendy obnavlja neočekivano prijateljstvo. Taylor istražuje nove poslovne mogućnosti.

FILMOVI

Logan Lucky, HTV 1 u 20:10 sati
Priča o dvojici braće koji planiraju izvesti veliku pljačku tijekom NASCAR utrke. U glavnim su ulogama Channing Tatum i Adam Driver, a odličnu glumačku ekipu čine još i Daniel Craig, Riley Keough, Seth MacFarlane, Sebastian Stan, Katie Holmes i sve popularnija Katherine Waterston.

U zmajevom gnijezdu, RTL 2 u 20:15 sati
Legendarni Bruce Lee u punom sjaju i snazi eksplodira u ovom klasiku koji je začeo svjetsku groznicu borilačkih filmova, a od Leeja stvorio jednu od najvoljenijih ikona modernoga doba!

Auti 3, RTL u 20:15 sati
Legendarni Lightning McQueen vraća se u trećem djelu hit serijala. Ovoga puta Lightning će se na trkaćoj stazi suočiti sa do sada najbržim protivnikom zbog čega će mu trebati pomoć starih i novih prijatelja kako bi svijetu dokazao da ima snage za još jednu pobjedu.

Trenuci hrabrosti, RTL u 22:15 sati
U veljači 1952. godine jedna od najgorih oluja na Istočnoj obali pogodila je Novu Englesku oštetivši tanker i doslovno ga prepolovivši. Četiri hrabra člana obalne straže krenula su spasiti 30 mornara zarobljena na brodu koji brzo tone.

Zaboravljeni, HTV 1 u 22:45 sati
Julianne Moore je Telly Paretta, tugujuća majka koja se bori s gubitkom osmogodišnjeg djeteta. Zaprepaštena je kad joj njen psihijatar priopći da je stvorila osam godina sjećanja o sinu kojeg nikad nije imala i pokušava pronaći dokaze njegovog postojanja: fotografije, snimke, igračke - ali sve je nestalo.

Zemlja: Novi početak, Nova TV u 23:15 sati
Nakon što sa svojim brodom dožive nesreću, tinejdžer Kitai Raige (Jaden Smith) i njegov otac Cypher (Will Smith) ostaju zatočeni na Zemlji, planetu kojeg je uslijed kataklizmičnih događaja prije tisuću godina ljudski rod u potpunosti napustio. Zbog pretrpljene ozlijede, Cypher se nalazi u kritičnom stanju pa se mali Kitai mora upustiti na pogibeljno putovanje kako bi poslao signal za pomoć.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala